Title of a News Article

AK Parti'den bedelli askerlik değerlendirmesi

AK Parti'den bedelli askerlik değerlendirmesi
banner206
 AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM Genel Kurulunda bedelli askerlik düzenlemesinin de bulunduğu kanun teklifinin yasalaşmasını değerlendirdi.

BEDELLİ ASKERLİK 4 GÜN ÖNCE YASALAŞTI

Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve KHK'lerde Değişiklik Yapan Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek 4 gün önce yasalaştı. Bedelli askerlikle ilgili sona gelinen çalışmalar kapsamında, başvuru sayısına göre celp dönemi planlaması yapılacak. Konuyla ilgili çalışmalar devam ederken, 21 günlük eğitimin nerede alınacağı da belirlenmeye başlandı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, şöyle konuştu:

"EKONOMİYE KATKI SAĞLAYACAK"

Bedelli askerlikte 21 günlük eğitimin 11 il, 13 birlikte yapılması planlanıyor. Askeri birliklerin arasında Çanakkalemizde bulunan 3üncü Jandarma Eğitim Tabur Komutanlığı ve 116ncı Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı bulunmaktadır. Çanakkalemize eğitim için gelecek olanlar aynı zamanda esnafımızdan alışveriş yaparak ekonomiye katkı sağlayacak. Askerlerimizin yakınları burada konaklayarak, gezerek, hem turizmimize, hem de ekonomimize destek olacak. Çanakkalemizin peyniri, kirazı, şeftalisi, Bayramiç beyazı daha geniş kitleye ulaşacak.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2018, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195