Title of a News Article

AK Parti listesi için toplandılar

Şanlıurfa’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile muhtarlar, AK Parti aday listesi ile ilgili önerilerde bulundu.

AK Parti Genel Merkezi’nde 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday belirleme çalışmaları sürerken, Şanlıurfa’da sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar bir araya gelerek, seçimlerde AK Parti’de görmek istedikleri milletvekili profili için basın açıklaması yaptılar.

Öğretmen Evi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Şanlıurfa Sivil Toplum İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş ise, yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinde görmek istedikleri milletvekili profili ile ilgili açıklamada bulunmak üzere bir araya geldiklerini belirterek, “Şanlıurfa’da yaşayan her bir ferdimiz ülkemizin içinde bulunduğu sürecin ne kadar önemli olduğunu yakinen biliyor. Bu süreçte Dünyanın gözbebeği, GAP’ın başkenti Şanlıurfamızın hak ettiği seviyeye gelebilmesi ve ülkemiz için bir lokomotif görevini üstlenebilmesi için mutlaka halkla bütünleşmiş milletvekilleriyle temsil edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Şanlıurfa’da gerek bilgi, birikimiyle gerek kariyeriyle, gerekse toplumdaki karşılığıyla görevini layıkıyla yapacak başta ülkemizin ve özelde Şanlıurfamızın hedeflenen müreffeh yarınlara kavuşmasında ve çözüm sürecinde etkin rol oynayabilecekçok değerli akademisyen, bürokrat ve kanaat önderleri arasından 12 kişilik bir listenin çıkarılması olmazsa olmazımızdır. Bizler çok şey istemiyoruz, haklıyız hakkımızı istiyoruz. Bugün Şanlıurfalıların görüşleri dikkate alınmadan Urfa’yı, Urfalıyı tanımayan birilerinin 12 kişilik listeye alınması halinde Urfalının buna sıcak bakmayacağı ve tepki koyacağı bilinmelidir ” dedi.

Daha sonra da Haliliye Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Deniz, yaptığı konuşmada, “Şanlıurfa, AK Parti’nin ak sigortasıdır. İnşallah genel merkezimiz, başbakanımız, cumhurbaşkanımızın iyi bir liste Urfa’ya göndermesini istiyoruz. Takdir Başbakan’ın, takdir Cumhurbaşkanı’ndır. Şanlıurfa birlik ve beraberlik içerisindedir. İnşallah 12’ye 0 olur” şeklinde konuştu 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 16:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
yaser
yaser - 9 yıl Önce

sanki haliliye muhtarları kandırılmış.mehmet deniz reklam yaparken yerden bir oldu.

SIRADAKİ HABER

banner195