Title of a News Article

AK Parti'nin 14 belediye başkan adayı açıklandı

.

AK Parti'nin 14 belediye başkan adayı açıklandı
banner206

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 ilin belediye başkan adayını daha açıkladı. AK Parti'de açıklanan belediye başkan adayı sayısı 74 oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu.

Hakim değil hadim, gönül kıran değil gönlü yapan yönetim anlayışına uygun davranırlarsa milletin desteğinin hep yanlarında olacağını söyleyen Erdoğan, AK Parti'nin en büyük özelliğinin demokrasiye, milli iradeye, temel hak ve özgürlüklere sahip çıkması olduğunu belirtti.

 

"HASSASİYETİMİZ ÇOK FAZLA"

Partisinin belediye başkan adaylarını belirlemek için gece geç saatlere kadar çalıştıklarını ifade eden Erdoğan, "Bu işi ince ince dokuyup sonuçlandırmamız gerekiyor. Hassasiyetimiz çok fazla." dedi.

Erdoğan, eski tarz kampanya yöntemlerinin şehirleri kirleten, milletin de tepkisine yol açan yöntemler olduğunu belirterek, parti bayrak ve afişleri ile sokakları donatmaya günümüz seçim şartlarında artık gerek olmadığını söyledi.

 

"BAYRAK VE AFİŞ ASMAYACAĞIZ"

Erdoğan, "AK Parti olarak 2019 seçim döneminden başlayarak, görüntü ve gürültü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini terk ediyoruz. Çevreye ve insana saygılı kampanya yürüteceğiz. Seçim büroları ve parti binaları dışında hiçbir yere bayrak ve afiş asmayacağız." dedi.

AK Parti her alanda olduğu gibi siyasetin dijital boyutunda da öncü bir parti olduğunu belirten Erdoğan, "Sosyal medyada kendimizi en doğru şekilde anlatacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partisinin 14 il belediye başkan adayını daha açıklayarak, tanıttı.

Buna göre, yerel seçimde AK Parti'den aday gösterilen isimler ve iller şöyle:

1- Ağrı: Savcı Sayan

2- Aksaray: Enver Dinçer

3- Bilecik: Nihat Can

4- Erzincan: Cemalettin Başsoy

5- Edirne: Koray Uymaz

6- Iğdır: Adil Aşırım

7- Isparta: Şükrü Başdeğirmen

8- Kars: Ensar Erdoğdu

9- Kırşehir: Yaşar Bahçeci

10- Kütahya: Ahmet Sami Kutlu

11- Siirt: Ali İlbaş

12- Tunceli: Gökhan Arasan

13- Van: Necdet Takva

14- Zonguldak: Ömer Selim Alan

TRT  Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195