Title of a News Article

Ak Partide istifa depremi

Ak Partide istifa depremi
banner206
 AK Parti’de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adaylarının kesinleşmesinin ardından bugün Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı’da şok bir olay yaşandı. Tuğba Yeğin istifa etti. 

Üzerinde tartışmaların sürdüğü Karabük AK Parti Milletvekili Aday listesinde 3. sırada yer alan Tuğba Yeğin, aday tanıtım törenine geçildiği sırada salonda hazır bulunmasına rağmen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına çıkarılmadı.

İddiaya göre 3. sıradan milletvekili adayı olarak listeye alınan Tuğba Yeğin’in parti tarafından istifası istendi. İstifa etmekte direnen Yeğin, tüm illerdeki adayların sırasıyla çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile poz verdiği aday tanıtım toplantısında sahneye çıkarılmadı. AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, 1. Sıra Milletvekili Adayı Cumhur Ünal ve 2. Sıra Milletvekili Adayı Niyazi Güneş, sahnede Cumhurbaşkanı Erdoğan ile poz verdikten sonra aşağı indi.

Parti tabanındaki liste rahatsızlığı sürerken Yeğin’in bu rahatsızlık sebebiyle mi yoksa farklı bir nedenden ötürü mü adaylıktan çektirilmek istendiği henüz bilinmiyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 20:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hak
Hak - 6 yıl Önce

Menfaatçiler teker teker istifa ediyolar..durmak yok reisle devam

mehmed
mehmed - 6 yıl Önce

AKPARTİ HEM URFAYI HEMDE MEMURLARI KAYBETTİ HİÇ İYİ OLMADI....

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142