Title of a News Article

Ak Partili Milletvekillerinden Ceylanpınar’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Şanlıurfa Milletvekilli heyeti Ceylanpınar ilçesine gelerek çeşitli ziyaretler bulundular. Terör örgütü IŞİD'in Kobaniye saldırılarını bahane eden grupların ilçe merkezinde çıkardıkları olaylar nedeniyle, Ceylanpınar’a gelerek burada çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, Milletvekili Seyit Eyüpoğlu, Milletvekili Mehmet Akyürek, ve Milletvekili Halil Özcan geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Şanlıurfa Milletvekili heyeti’nin ilk ziyaretleri Ceylanpınar Belediye Başkanlığı oldu. İlçe belediye başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret eden Milletvekili heyeti, ziyaretlerine devam ederek Ceylanpınar Kaymakamlık görevine atanan Ahmet Karatepe’ye hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Milletvekili Heyeti Kaymakamlık ziyaretlerinin hemen ardından Ceylanpınar Ak Parti ilçe başkanlığında partililerle bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Ceylanpınar Ak Parti binasında partililere hitap eden Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyüpoğlu ‘’Kobani meselesi ile bazı ayaklanmalar oldu. Bu ayaklanmalar bize göre büyük yanlışlık ve bunlar Türkiye yi sevmeyen dış güçlerin parmağı ile ayaklanmalar oldu. Vatandaşlara zararlar verildi bu zararları devletimiz karşılayacak. Özellikle bunu söyleyeyim amaç Kobani olsaydı, Kobaninin yolunu devletimiz açmıştı Kobaniye gidip savaşırlardı. Kobaniye gidemeyenler, Kobaniyi mesele edip burada Kobani için eylem yapanlar biz hiçbir zaman bunları dost bilmeyiz Türkiye için iyi düşünen diyemeyiz’’dedi.

Ceylanpınarlı hemşerilerine geçmiş olsun dileklerini belirten Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ‘’Bayram ertesi çok üzücü olaylar yaşadık, bizim bölgemizde olsun güneydoğu bölgesinde olsun. Sayın vekilimizinde dediği gibi bu Türkiye yi hedefe oturtan bir oyundur. Özellikle Amerika ve batının bu çifte standart olduğu sürece bu iki yüzlülüğü olduğu sürece bir çok işid ve terör örgütleri başına İslam eklenerek hem islamı hem bölge insanını hemde Türkiye yi ciddi şekilde etkiliyor. Kobani işid saldırılarına uğradığı zaman biz sınırlarımızı açtık 2-3 gün içerisinde 200 bin insanı karşıladık ve seferberlik ilan ettik gerek belediyelerimiz gerek hükümetimiz gerek sivil toplum kuruluşları ve Şanlıurfalı hemşerilerimizle bu insanlara kucak açtık hiçbir sıkıntıya koymadan her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya koyulduk ’’dedi.

Mekke’deyken Ceylanpınar’da ve Viranşehir’de bazı provokasyonlar yapıldığını belirten Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ‘’Viranşehir,Ceylanpınar ve bir çok ilimizde bazı provokasyonlar yapılmıştı. Ben bunların geçici olduğuna inanıyorum, bizim birliğimiz ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe hiçbir şey olmayacak daha önceki tarihlerde de bunlar oldu. Bunların hepsi gelip geçer hemşerilerimiz zarar gördü, yazıktır yakmayla yıkmayla bir yere varılmaz eğer demokrasi ise buyurun haklarını arasınlar, insanlıksa haklarını arasınlar ama yaptıkları çok yanlıştır’’dedi.

İlçemiz son derece büyük bir heyecan ve coşku olduğunu belirten Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ‘’Ancak bu heyecan ve coşkunun yanında bizleri derinden üzen bazı hadiseler yaşandı çok değerli milletvekilli ağabeylerim buna değindi ben değinmeyeyim ama bir şeyde demek isterim burada bulunan ve bulunman değerli milletvekilli arkadaşlarım ve sayın bakanımız bizler Ceylanpınar’a ne yapıldıysa Ceylanpınar için yaptık ve üredik, Viranşehir için yaptık ve üredik’’dedi.

Milletvekillerinin ziyaretleri her zaman bizlere güç ve moral verdiğini belirten Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ‘’Çok kıymetli ve değerli milletvekillerimiz  Sayın Seydi Eyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Halil Özcan, Mehmet  Akyürek  bizleri ve ilçemize ziyarete geldiler. Tabi ki bu ziyaretlerinin  sebebi bizlere moral vermek, yaşadığımız olaylardan dolayı bizlere ve ilçemize geçmiş olsun dileklerinde bulunmak.  Ziyaretleri bizlere güç katmıştır bizlere moral vermiştir. Milletvekillerimiz her zaman sahada olmuşlardır hangi ilçemizde hangi köyümüzde problem olmuşsa tek vücut  olarak orada olmuşlardır buda bizlere büyük bir moral kaynağı olmuş oluyor. Tüm milletvekillerimiz bizlerle ilgileniyorlar hangi milletvekillimizi arasak, makamına gitsek  bizlere kapılarını açıyorlar, hangi bakanlığa gitsek bizlere yardımcı oluyorlar  onun için Ceylanpınar halkı adına bizleri ziyaret ettiğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum’’dedi.

Ak Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Güntekin ise’’Bugün Ceylanpınar belediyesini, kaymakamlığı, Ceylanpınar ilçesini ziyaret eden milletvekillerimiz  Seydi Eyupoğlu, Abdülkerim Gök, Halil Özcan, Mehmet Akyürek bizleri sevindirdi ve bizim gücümüze güç katılar. İlçemizle ilgili tüm sorunlar içinde çalışmaları devam ediyor, ilçe teşkilatım adına milletvekillerimize teşekkür ederim’’dedi.

 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla vatandaşlara ve Milletvekillerine 6 aylık dönem içerisinde yapılan hizmetleri anlattı.

Açıklamaların ardından Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri heyeti partililerle vedalaşarak Ceylanpınar’dan Şanlıurfa’ya hareket ederek ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2014, 19:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195