Title of a News Article

Ak Partiye katıldılar...

Ak Partiye katıldılar...
banner206

31 Mart’ta yapılacak yerel seçime kısa bir zaman kala Ceylanpınar’da siyaset iyici ısınmaya başladı. 1982 yılından beri Ceylanpınar’da yaşayan Özbekler, toplu halde katılım sağladığı AK Parti seçim bürosu önünde coşkuyla karşılandılar.Özbek Mahallesi köy muhtarı ve adayları, kanaat önderleri, AK Parti Ceylanpınar Belediyesi Encümen Adayı İshak Uğur, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’a destek vermek için Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler.

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, Özbekler’in bölge coğrafyasında önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, Özbekler’in kendi kültürel değerlerini yaşarken gereken saygıyı ve kardeşliği göstereceklerini söyledi. Aksak “Bizler hep beraber ilçemizi yeniden imar edeceğiz. Özbek kardeşlerimizin burada bulunması çok önemli. Bu kardeşlik göstergesi, Ceylanpınar’a sahip çıkmanızın nişanesidir. Ceylanpınar’ın kaybedecek yıllarının olmadığını net olarak burada görmekteyim. Şu an burada adayına, ilçesine, partisine sahip çıkma arzusuyla hareket eden bir kitle görmekteyim. Bizlere inanın, bizler önümüzdeki 5 yıl içerisinde ilçemizi yeniden tasarlayacağız” diye konuştu.

AK Parti Ceylanpınar Belediyesi Encümen Adayı İshak Uğur ise “Bu davada çizgisini hiç bozmamış bir milletin fertleri olarak buradayız. Bugün de vatana hizmeti namus sayma kültürünü devam ettirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ülke olarak kritik bir dönemeçten geçtiğimiz bu zorlu süreçte Özbek Mahallesi bir bütün olarak Ceylanpınar’da zaferi göğüslemeyi niyet etmiştir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2019, 19:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfa
urfa - 5 yıl Önce

özbek ailesi desteklemeyin akp'yi hizmet yoki hani ceylanpınarda şehir içi halk otobüsü

SIRADAKİ HABER

banner195