Title of a News Article

Akçakale Belediyesi ile mesafeler kısalıyor

.

Akçakale Belediyesi ile mesafeler kısalıyor
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Akdiken mahalle sakinlerinin köprü isteğine kayıtsız kalmadı.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın ilçe genelinde başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ederken. Akdiken Kırsal mahallesinin köprü ihtiyacı da giderildi.

Büyükşehir yasasıyla birlikte Akçakale ye bağlı köyler de Akçakale belediyesinin hizmetlerinden faydalanmaya devam ediyor. Son olarak Akçakale ilçe sınırları içerisinde olan Akdiken kırsal mahallesinin köprü sorununu çözen Belediye başkanı Abdülhakim Ayhan mahalleliden takdir topladı.

 

KIRSAL MAHALELERİN SORUNLARI BİR BİR GİDERİLİYOR

Yaklaşık 1 ay önce Akçakale belediye başkanıyla bir görüşme gerçekleştiren Akdiken mahalle muhtarı Mehmet Akkurt’un köprü isteği yerine geldi. 20 haneli mahallede vatandaş arazisine gidebilmek için yaklaşık 5 km yol kat ederken; 12 metre uzunluğunda 1,5 metre genişliğindeki köprüyle bu mesafe 200 metreye indi. Tamamı Akçakale belediyesi makine ikmal atölyesinde yapılan köprü Akdiken mahalle sakinlerini mutlu etti.

Köprü yapımıyla ilgili konuşan Güzel Yurt Sulama Birliği Başkanı Abdülhakim  Badak şunları söyledi; “Akçakale belediye başkanımız sayın Abdülhakim Ayhan’a çiftçilerimize vermiş oldukları bu önemli desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Daha önce arazisine gitmek için 5 km yol kat eden çiftçimizi büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Allah başkandan razı olsun.” Dedi.

Ardından söz alan Akdiken mahalle muhtarı Mehmet Akkurt ise; “Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan’a teşekkür ediyoruz. Mahalle muhtarı olarak kendilerinden köprü talebimiz oldu. Bizleri kırmayıp bu kadar insanın sorununu çözdü. Ve artık arazi sahipleri tarlalarına gitmek için 5 km yol gitmeyecek. Başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise; “ Akdiken mahalle sakinlerinin bizden köprü talebi vardı. Çok kısa bir zaman içersinde bu köprüyü yapan belediye çalışanlarımıza bende teşekkür ediyorum. Sorunları çözmek ekip işidir. Bizde Akçakale belediyesi olarak iyi bir ekiple sahadayız. Halkımızın her türlü sorunuyla ilgilenip çözüm bulmaya devam ediyoruz.” Dedi.  

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195