Title of a News Article

Akçakale Belediyesine 6 yeni araç alındı

Akçakale Belediyesine  6 yeni araç alındı
banner206
Şanlıurfa’nın Akçakale belediyesi hizmet alanının genişlemesiyle ilçe halkına daha verimli, daha etkin ve daha hızlı hizmet sunmak için,6 yeni araç aldı.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akçakale  Belediyesi, hizmet alanının genişlemesiyle ilçe halkına daha verimli, daha etkin ve daha hızlı hizmet sunmak amacıyla, farklı birimlerde kullanılmak üzere 6 yeni aracı yapılan törenle belediye hizmet araçlarına dahil etti.

Alınan 6 aracın tamamı Akçakale belediyesi  kaynaklarını kullanarak araçlar satın alındı.

Alınan araçlar Akçakale belediyesi araç garajında düzenlenen törenle, kurban kesilip dualar edilerek hizmete girdi.Düzenlenen törene Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan, Belediye başkan yardımcısı Ali İhsan Çayan, Belediye meclis üyeleri, Fakirullah cami İmam hatibi Murat Çeçvan,Mahalle muhtarları, Belediye çalışanları ve Vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen törende konuşan belediye başkanı Abdulhakim Ayhan:“2014 seçimlerinden sonra  büyük şehir yasasıyla beraber köylerde mahalle olarak ilçe belediye bünyesine katıldı. Hizmet alanımız daha genişledi. Köylerimizi çamurdan kurtarmak için şu an stabilize çalışmalarına başladık. İşimizi yapa bilmek içlin kamyon ihtiyacımız vardı, belediyemiz bünyesinde 6 araç kazandırdık. İnşallah bundan sonraki hedefimiz çalışıp 6 olan kamyon sayımızı 10’na çıkartacağız. Mahalle statüsü kazanan köylerimize de en yakın zamanda ilçe merkezdeki mahaller gibi parke taşı ile döşeyip halkımıza daha iyi hizmet sunacağız. Alınan bu yeni araçların ilçemize halkımıza hayırlı uğurlu olsun” Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195