Title of a News Article

Akçakale'de 2 Bin 500 kişiye aşure dağıtıldı

.

Akçakale'de 2 Bin 500 kişiye aşure dağıtıldı
banner206
 Hicrî Senenin ilk ayı olan Muharrem ayının 10’unda kutlanan “Aşure Günü” münasebetiyle Akçakale Belediyesi 2500 kişiye Aşure ikramda bulundu.

Muharrem ayı dolayısıyla Akçakale Belediyesi tarafından düzenlenen aşure etkinliği belediye önünde yapıldı. Etkinliğe Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Belediye Meclis üyeleri, cami imamları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlar yapılan bu aşure günü etkinliğiyle ilgili memnuniyetlerini dile getirerek; “ Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan’a çok teşekkür ediyoruz. Gerek ramazan aydında gerekse Müslüman Alemi için özel olan tüm günlerde bu ve buna benzer bir çok etkinliğe imza atarak ilçe halkını gerçekten mutlu etmektedir. Sosyal belediyeciliği bizler başkanımızın döneminde daha çok görme ve yaşama imkânı buluyoruz. Allah başkanımızdan ve tüm belediye personelinden razı olsun.” Dediler.

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, “Bu güzel etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Belediyelerin görevi sadece belediye hizmetleri değildir. Sosyal ve kültürel etkinliklere gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına önem veriyoruz. Her yerde olduğu gibi bugün de belediyemizde aşure etkinliği düzenledik. Allah tüm inananların dualarını, ikram edilen aşureyi hayırlı mübarek eylesin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2016, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195