Title of a News Article

Akçakale'de elinde bombayla dolaştı!

Akçakale'de elinde bombayla dolaştı!
banner206

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde terör örgütü tarafından atılan ve ancak patlamayan havan topu mermisi, yaşlı bir amcanın elinde oyuncak oldu. 

Barış Pınarı Harekatı'nın 4. gününde Türk Askeri'nin terör örgütü PKK-YPG-PYD ve DAEŞ'e yönelik sürdüğü operasyonlar başarılı bir şekilde devam ederken, hain terör örgütü mensupları sivillere yönelik saldırılarına devam ediyor. Dün ve önceki gün Akçakale'ye yönelik yapılan saldırılarda 3 kişi hayatını kaybetmişti. Terör örgütü mensupları tarafından ilçeye atılan havan toplarından birisi patlamadı, fakat o patlamayan havan topu yaşlı bir amcanın elinde oyuncak oldu.

O anların anbean kaydedildiği görüntülerde ismi belirlenemeyen yaşlı bir adam, havan topu mermisi tahmini edilen bomba ile resmen dalga geçti. Terör örgütü mensupları tarafından Akçakale ilçesine atılan ve ancak patlamayan mermiyi elinde gezdiren yaşlı amca, sosyal medyada tıklanma rekoru kırıyor. Yanındakiler ve amatör kameralarla kayıt alanlar tarafından ikaz edilen yaşlı kurt, bir süre sonra elindeki bombayı yere bıraktı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2019, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195