Title of a News Article

Akçakale'de kırsala büyük önem veriliyor

.

Akçakale'de kırsala büyük önem veriliyor
banner206
 Akçakale belediyesi ilçe  merkez ve kırsal mahallelerde çalımlarına aralıksız devam ediyor.

Akçakale belediyesi fen işleri  müdürlüğüne bağlı Ekipler Büyük Tokaç mahallesi çok amaçlı salon (Taziye Evi) ve  Camii önü kilitli parke taşı ile döşeme çalışmaları devam ederken öte yandan Ceylanharebesi  mahallesinde yapım inşaatı tamamlan 2 adet taziye evi ve Bir Camii'nin boya işleri tamamlandı.

Akçakale Belediyesi merkez mahallelerde kilitli beton parke döşeme işlemleri bitme aşamasına gelirken, ekipler belirlenen program dahilinde kırsal mahallelerde köy içi stabilize yol yapım çalışmalarını da sürdürüyor. Önemli ölçüde tamamlanan köy içi stabilize yol yapım çalışmalarında hava şartlarının da düzelmesiyle birlikte ekipler kalan bölgeler için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Akçakale belediyesinin çalışmalarında oldukça memnun olduklarını ifade eden Ceylanharebesi sakinlerinden Mehmet Kaban ; "Başkanımız Abdulhakim Ayhan'a çok teşekkür ederiz.şu ana kadar  Bizlere hiç bir şey esirgemedi.Taziye evimizin halılarını döşedi boyasını yaptırdı. Camimizin yapımında Demir Çimento hatta boyasına kadar yaptı Allah ondan razı olsun. "Şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Vekili Şerif Bozkurt ise; Sayın Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan'ın talimatıyla gerek kırsal gerekse ilçe merkezde  Çok amaçlı salon ve taziye evinin yapımında büyük emekler verdiğini söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195