Title of a News Article

Akçakale'de O binanın temeli atılacak...

Akçakale'de O binanın temeli atılacak...
banner206
Akçakale ilçesine beklenen binanın temeli atılıyor. Akçakale Belediye Başkanı Hakim Ayhan ilçeye yeni bir Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğü binasının kurulacağını bildirdi.

27- Şubat- 2017 Tarihinde dönemin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in  Akçakale İlçe ziyaretinde Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, mevcut ilçe tarım binasının ihtiyaca cevap vermediğini söyleyerek yeni bir ilçe binası yapılması için istekte bulunmuş Bakan Faruk Çelikte yapılan bu teklifi değerlendirerek Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'a en kısa sürede gerekli olan yeni binanın yapılacağı sözünü vermiş ve proje çalışmaları başlamıştı. Geldiğimiz günlerde ise ihalesi yapılan ve nisan ayında temelli atılacak olan Akçakale İlçe  Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası tüm Akçakale halkına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Ayhan: "Geldiğimiz noktanın sevinç verici olduğunu aktararak emek veren herkese teşekkür ederim, Başta Başbakan Binali Yıldırım'a, Bakan Ahmet Fakıbaba'ya
Dönemin Bakanı Şanlıurfa Milletvekili sayın Faruk Çelik'e Vali Abdullah Erin'e emeği geçen herkesten Allah razı olsun "dedi.

öte yandan alınan bilgilere göre Bakanlık tarafından ilçe binasının ihaleye çıktığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142