Title of a News Article

Akçakale'de taziye evi sayısı artıyor

.

Akçakale'de taziye evi sayısı artıyor
banner206
Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 taziye evi ile 1 cami hizmete açıldı.

Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da örnek çalışmalara imza atan Akçakale Belediyesi, Bulutlu, Keçili, Aşağı Arıcan, Dorum Ali 1, Dorum Ali 2 ve Dorum Ali 3 taziye evlerinin yapımını tamamlayıp, mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Yine belediyenin katkılarıyla yapılan Keçili Mahallesi Camii de boya işleri tamamlanarak ibadete açıldı.

Keçili Mahalle Muhtarı Halil Elçi, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ı ihtiyaç duydukları her an yanlarında bulduklarını ifade etti. Elçi, “Taziye evimizin temelinden boyasına kadar her şeyini karşıladı. Yine camimiz tamamlanarak ibadete hazır hale getirildi. Keçili Mahallesi sakinleri adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Hiçbir talebimizi geri çevirmedi”

Akçakale Belediyesi Meclis Üyesi Halil Bozdoğan da Belediye Başkanı Ayhan’ın, kendisine taziye evi için gittiklerinde her türlü imkanı seferber ettiğini belirterek, “Bizlere her konuda yardımcı oldu. Kendisine müteşekkiriz. Sadece taziye evinde değil, diğer hizmetler konusunda da hiçbir zaman taleplerimizi geri çevirmedi. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise, taziye evlerini hizmete açarak, önemli bir eksikliği daha giderdiklerini belirterek, “Belediye olarak, iyi günde kötü günde her zaman halkımızın yanındayız. Çünkü biz biliyoruz ki, acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaştıkça çoğalır. Halkımızın acılı günlerinde taziyeye gelen misafirlerini daha iyi ağırlamaları için taziye evlerini birer birer hayata geçirdik. 6 taziye evinin yapımını tamamlayarak hizmete sunduk. Ayrıca, Keçili Mahallesinde bir de camiyi ibadete açtık. Halkımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195