Title of a News Article

Akçakale'de ter döktüler...

.

Akçakale'de ter döktüler...
banner206
 Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla Suriye sınırındaki Akçakale ilçesine giden 4 büyüklerde top koşturmuş eski milli futbolcular, Şanlıurfaspor’un emektar futbolcularıyla maç yaptı.

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla Suriye sınırında bulunan Akçakale ilçesinde maç yapan eski milli futbolcular vatandaşlar tarafından sevgi gösterisiyle karşılandı. Sahaya ellerinde “Bütün vatan şehitlerini minnetle anıyoruz” pankartıyla çıkan futbolculara maçı izlemeye gelen vatandaşlar da “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganlarıyla destek verdi. Tribünlere asılan, “Akçakale’den Azerbaycan’a kucak dolusu sevgiler” pankartı da dikkatlerden kaçmadı. Belediye tarafından hazırlanan ve tribünlere asılan pankartla Türkiye’nin en ücra köşesindeki vatandaşların bile Ermenistan ile çatışan Azerbaycan’ın yanında oldukları bir kez daha gösterilmiş oldu.

Şöhretler takımının 4-1 kazandığı maçı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale Belediye Abdülhekim Ayhan ve her yaş grubundan vatandaşlar izledi.

Maç arasında bir açıklama yapan eski futbolculardan Hasan Vezir, “Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıl dönümü dolayısıyla Akçakale’ye geldik. Burada olmaktan mutluyuz. Bizi davet eden herkese teşekkür ediyoruz. Burada keyifli bir maç yapmaya çalışıyoruz. Akçakale insanıyla bütünleştik. Onlara keyif vermeye çalışıyoruz. Burada olmaktan mutluyuz” şeklinde konuştu.

Akçakale’de düzenlenen gösteri maçında Galatasaray’dan Savaş Demiral (Büyük Savaş), Muhammed Altıntaş, Candemir Yılman, Benhur Babaoğlu, Papen Mustafa, Erkan, Faruk, Fenerbahçe’den Zafer Biryol, Nurettin Yıldız, Cafer Aydın, Hasan Vezir, Trabzonspor’dan ise Hasan Özer ile Beşiktaş’ın eski futbolcuları futbol sevenlere güzel bir nostalji yaşattı.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195