Title of a News Article

Akçakale halkı arıtılmış su içecek

.

Akçakale halkı arıtılmış su içecek
banner206

Akçakale’nin içme suyu problemini çözecek Akveren Arıtılmış Su Projesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Akçakale Belediyesinin ortak çalışmasıyla hayata geçiriliyor.

İlçe halkının yaşam standartlarını yükselten çalışmalara imza atan Akçakale Belediyesi, içme suyu meselesini de kalıcı çözüme kavuşturuyor. Fırat'tan alınacak arıtılmış suyun şehir şebekesine verilmesini sağlayacak Akveren Arıtılmış Su Projesinin ihale süreci tamamlanırken, proje kapsamında ilçenin bütün su şebekesinin yenilenmesi planlanıyor.

 

Ayhan, yüklenici firmadan bilgi aldı

Projenin ihalesini alan yüklenici firmanın yetkilileri ilçeye gelerek, Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ile birlikte ilk çalışmanın yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Başkan Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Akçakale İlçe Müdürü Ahmet Ayhan'ın da katıldığı incelemeler sırasında, projeyle ilgili firma yetkililerinden harita üzerinde bilgi aldı. Ayhan, firma yetkililerine, projenin bir an önce tamamlanması için Akçakale Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

 

Sağlıklı su ile sağlıklı nesiller

Akveren Arıtılmış Su Projesinin Akçakale için çok önemli olduğunun altını çizen Ayhan, "Bu proje tamamlandığında ilçe halkımız arıtılmış içme suyuna kavuşacak. Böylelikle ilçemizde daha sağlıklı nesiller yetişecek. Projenin hayata geçirilmesi sürecinde yanımızda olan ve desteğini herkese ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yüklenici firma heyeti, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ve ŞUSKİ İlçe Müdürü Ahmet Ayhan'la görüşmelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142