Title of a News Article

Akçakale ile ilgili güzel gelişme…

.

Akçakale ile ilgili güzel gelişme…
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak hizmete girdi.

Bir metreyi aşan çamurun (balcık) temizlenmesi için alanda çok sayıda iş makinesi ile geçtiğimiz aylarda çalışma başlatan ŞUSKİ ekipleri, ayrıca tesiste kullanılamaz hale gelen malzemeleri (dinamo, mekanik aksamlar, pompa) de yenileri ile değiştirdi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ŞUSKİ ekipleri, Akçakale ilçe merkezindeki atık su arıtma tesisinde başlattığı temizliğin ardındantesisin tümü revize edilerek araç ve personeli ile titizlikle yürütülen çalışmalarda toplamda 10 bin 855 metreküp çamur alandan uzaklaştırılırken, 2002 yılında faaliyete geçen tesis içindeki deforme olan malzemeler yenisi ile değiştirildi. Özellikle yetersiz gelen pompalar ilçe nüfusu göz önünde bulundurularak revize edilirken, tesis sil baştan yenilendi.

Stabilizasyon havuzlarında gerekli verimi almak için alan içerisindeki tüm detayların gözden geçirildiği ve günlük 8 bin 232 metreküp kapasitesine sahip tesisteki gerekli bakım-onarım ve temizleme işlemlerini gerçekleştiren ŞUSKİ ekipleri, yapılan ölçümlerin ardından çalışmasını tamamlayarak hizmete sunuldu.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195