Title of a News Article

Akçakale'nin alt yapısı güçleniyor...

Akçakale'nin alt yapısı güçleniyor...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yol genişletme çalışması yaptığı Akçakale Caddesindeki altyapıyı güçlendiriyor. Uzun yıllar bölgenin ihtiyacını karşılayacak olan altyapı çalışmalarında vatandaşlar, Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti. 
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışma kapsamında üstyapı çalışmalarının devam ettiği Akçakale Caddesinde kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesine ait mevcut Q1000’lik eskimiş yıpranmış kornej borular, yaşanan çökmelerin düzeltilmesinin ardından Q1200 lük yeni borularla değiştirilerek güçlendiriliyor.

BAŞKAN BEYAZGÜL TALİMAT VERDİ; ŞEBEKE BORULARI GÜÇLENDİRİLDİ 
Şanlıurfa’da geçtiğimiz günlerde yaşanan sağanak yağış ve sonrasında meydana gelen çökmeler ve geri tepmelerin bir daha yaşanmaması için devreye giren ve ekiplere talimat vererek çalışma başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve ekibine esnaf teşekkür etti.   
Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışma sayesinde Akçakale Caddesinde bundan sonra geri tepmeler ve çökmeler yaşanmayacak böylelikle olası yağışlarda artık logarlardan su taşmalarının önüne geçilmiş olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195