Title of a News Article

Akçakale'nin çehresi değişiyor

.

Akçakale'nin çehresi değişiyor
banner206

Akçakale Belediyesi ilçeyi sosyal tesislerle donatıyor.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, göreve geldikleri günden bu yana tek gayelerinin ilçeyi hak ettiği hizmetlerle tanıştırmak olduğunu söyledi. Klasik belediyecilik anlayışının yanı sıra sosyal belediyecilik ilkesiyle de Akçakale’nin çehresini değiştirdiklerini belirten Başkan Ayhan, tamamlanma aşamasına gelen kültür merkezlerinin ilçenin gelişip, kalkınmasında önemli rol oynayacağını kaydetti.

Akçakale Belediyesi, klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel tesislerle de ilçeyi cazibe merkezi haline getiriyor. İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Akçakale Belediyesi’nin Kültür Merkezi ve çok amaçlı salon projesinde sona gelindi. Ayrıca Akçakale’ye bağlı Kurudere Kısal Mahallesi’ne hizmet verecek olan Kültür Merkezi’nin iç ve dış cephe boya işi ve mefruşat döşemesi ile çevre düzenlenmesi tamamlandı.

Deniz Kırsal Mahallesi’nde Kültür Merkezi inşaatında ise iç-dış cephe sıva uygulamaları tamamlandı, çevre düzenlemesi çalışmalarında ise sona yaklaşıldı.

İç-dış boya uygulaması ile mefruşatı bitirilen, Nimet Kırsal Mahallesi Kültür Merkezi projesinin çevre düzenlemesi ve kilit parke taşı döşenmesi çalışmaları da tamamlandı. İki adet salon tipi klimanın da takıldığı Nimet Mahallesi Kültür Merkezi hizmete açıldı.

Atıl durumda bulunan Nimet Mahallesi Cami’nin yeniden hizmete açılması için yürütülen restorasyon çalışmaları da sona erdi. İç cephe fayansları,iç dış boya kapı ve pencereleri yenilenen, çevre düzenlemesi ve avlu içi kilit parke taşı döşemesi işi bitirilen  Nimet Mahallesi Camii vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ilçe halkının konforu göz önüne alınarak donatılan kültür merkezlerin her detayı en ince ayrıntısına kadar düşündüklerini söyledi. İlçeye kazandırılan kültür merkezlerinden her yaştan insanın faydalanabileceğini belirten Başkan Ayhan, tek amaçlarının Akçakalelileri hak ettikleri hizmete kavuşturmak olduğunu kaydetti.

 

HALKA HİZMET HAK’KA HİZMETTİR

‘Halka hizmet, Hak’ka hizmettir’ anlayışıyla çalıştıklarını belirten Başkan Ayhan, “Göreve geldiğimiz günden beri tek gayemiz vardı, o da Akçakale’yi alt ve üst yapısı, sosyal donatılar ve kültürel tesislerle bölgenin çekim merkezi haline getirmek. Vatandaşlarımızdan da aldığımız güçle söz verdiğimiz hizmetleri tek tek hayata geçiriyoruz. Nimet Mahalle’sinde yaşayan hemşerilerimiz için son derece önem taşıyan  mahalle camisinde çevre düzenleme, iç dış boya, duvar ve yer zemin fayansı çalışmaları tamamlandı. Yine aynı şekilde Nimet Kırsal Mahallemizde yaptığımız kültür merkezimizin, iç dış boya uygulamaları ile mefruşat çalışmaları bitirilerek, iki adet salon tipi klima monte edildi. Kurudere Kırsal Mahallesi Kültür Merkezi’nde, iç dış boya ve mefruşatları tamamlandı. Deniz Kırsal Mahallesi Kültür Merkezi’nde ise, iç dış ince kaba sıva ve yer zemin fayansları tamamlandı. İnşallah en kısa sürede bunlar da tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine girecek” dedi.

Başkan Ayhan, Akçakale’yi bölgenin yıldızı yapmak için halktan aldıkları güçle hizmet üretmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.


Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142