Title of a News Article

Akçakale prestij caddesinde sona doğru

.

Akçakale prestij caddesinde sona doğru
banner206

Vatandaşlara daha kaliteli ve yaşanabilir bir kent oluşturabilmek için ilçelerde “Prestij Caddesi Uygulaması” yürüten Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de prestij cadde uygulamasında sona yaklaştı.

Her ilçeye prestij caddesi hedefini tamamlamak üzere olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi,  Suruç, Birecik, Halfeti, Haliliye, Hilvan, Siverek, Viranşehir, Ceylanpınar ve Bozova'nın ardından Akçakale'de başlatmış olduğu prestij cadde uygulamasını tamamlıyor.

Kent merkezi ve ilçelerde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştirerek hazırlamış olduğu plan çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e tüm Şanlıurfalının takdirini toplayarak geleceğin modern caddelerini inşa ediyor.

 

PRESTİJ CADDEDE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Başlatılan uygulama ile ilk olarak ilçenin altyapı sorunlarına 100 yıllık çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi ardından üstyapıda köklü değişikliklere giderek caddelerin sıcak asfaltını, kaldırımlarını ve çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyor.

İlçe merkezinde yer alan cadde ve bulvarlarda kaldırım çalışması yaparak kaldırımlarda revizyon yapan Büyükşehir Belediyesi, bu sayede yayaların daha kaliteli modern caddelerde yürüyüş yapmalarına imkan sağlıyor.

Sürdürülen çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Akçakaleliler, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz. Allah Razı olsun yollarımız eskiden çamur içerisindeydi, şimdi ise yollarımız ilk kez asfaltla buluştu" şeklinde konuştular.

 

112 ACİL SERVİS YOLUNDA PMT SERİMİ DEVAM EDİYOR

Akçakale İlçe merkezine girişte hizmete açılan İlçe Devlet Hastanesi güzergahında hastaneye ulaşımda kolaylıklar sağlamayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, 112 Acil Servis yolunda asfalt öncesi PMT serimine devam ediyor.

Mevcut karayolunun yanında yapımı devam eden 112 Acil Servis yolunun tamamlanması ile birlikte ilçe devlet hastanesine ulaşım daha da kolaylık kazanacak.

 

BÜYÜK PROJELER TAM HIZ İLERLİYOR

Büyükşehir Belediyesinin her ilçeye yapmayı planladığı semt pazarı ve semt sahası ilçede hizmete açılırken 52 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Akçakale Kent Parkı’nda ise çalışmalar tam hız ilerliyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142