Title of a News Article

Akçakale savaş alanı

Akçakale savaş alanı
banner206


Şanlıurfa Akçakale

Şanlıurfa Akçakale'de Sokaklar Savaş Alanına Döndü

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde akşam saatlerinde başlayan elektrik kesintileri protestosu devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde akşam saatlerinde başlayan elektrik kesintileri protestosu devam ediyor. Akşam 17.00 sularında Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ni trafiğe kapatan çiftçiler polisin attığı gaz fişekleri ve TOMA’lar sıkılan su ile ara sokaklara dağılan eylemciler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önüne de giderek burada açıklamalarda bulundu. 



Yetkililerine karşılarına çıkmadığını ifade eden göstericiler, eylemlerinin devam edeceğini belirti. 3 saati aşkındır devam eden eylemlerde polisin attığı gaz fişekleri birçok esnafın iş yerine girdi. Polis tarafından sokaklara atılan gaz fişeklerinden rahatsız olan esnaf polise tepki gösterdi. İstasyon, Mehmet Akif Ersoy, Ceylanpınar caddelerinde devam eden eylemlerin ne zamana kadar devam edeceği henüz belli değil. 



Pamuk ve mısırlarının kuruma ile karşı karşıya geldiğini belirten çiftçiler elektrik kesintilerinin devam etmesi halinde tüm mahsullerinin birkaç gün içerisinde kuruyacağını ifade ederek bir yıllık emeklerinin ve masraflarının heba olacağına dikkat çekti. Çiftçiler TEDAŞ’a borçlarının olmamasına rağmen yaşanan elektrik kesintilerinin bir an önce çözüme kavuşması gerektiğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2014, 01:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195