Title of a News Article

Akçakale-Suruç yolunda sevindiren gelişme…

.

Akçakale-Suruç yolunda sevindiren gelişme…
banner206

Akçakale Belediyesi tarafından Akçakale-Suruç yolunu Şanlıurfa yol bağlantısıyla birleştiren çevre yolu yapına başlandı.

Akçakale Belediyesinden çevre yolu yapımında dev adım atıldı. Akçakale-Suruç Anayolunu Şanlıurfa bağlantı yoluyla birleştiren çevre yolu çalışmaları hızlı bir şekilde başladı. Yapılacak çevre yolu güzergâhı üzerinde aynı zamanda Endüstri meslek lisesi, Kız meslek lisesi ve Akçakale Sanayi sitesini de bir birine bağlamış olacak. Çevre yolunun bitirilmesi ile birlikte Akçakale kent merkezinin trafiğinde de önemli ölçüde bir rahatlamanın olacağı düşünülüyor.

25 metre genişliğinde 1200 metre uzunluğundaki çevre yolu yapılan asfalt, sathi kaplama ve alt yapı çalışmalarından sonra yeni çevre yolunun Akçakalelilerin hizmetine sunulacağını kaydeden Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan; “Çalışmalara Eylül ayı itibariyle başladık ve çok kısa bir zaman içerisinde çalışmaları tamamlayarak ilçe halkının hizmetine sunacağız. Mahalle sakinleri ve muhtarların talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Vatandaşların yapılan çalışmalardan memnun olduğunu görüyoruz. Yolun bir ilin veya ilçenin gelişmesinde en önemli etken olduğunu da çok iyi biliyoruz. “Yol Medeniyettir” sözünü kendimize ilke edindik. İlk defa Akçakale’de böyle bir çevre yolunu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdiden tüm ilçe halkına hayırlı ve de uğurlu olsun.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2016, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195