Title of a News Article

Akçakale yolunda kan aktı

Akçakale yolunda kan aktı
banner206

Şanlıurfa'da, yoldaki toz yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada 37 yaşındaki Recep Yılmaz tabancayla vurularak öldü, 2 kişi de yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Hayati Harrani Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, plakası öğrenilmeyen otomobille kent merkezine giden Recep Yılmaz ile üzerinde Karataş ailesinin fertlerinin bulunduğu traktör römorkundan çıkan toz yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede iki grup arasındaki tartışma büyüyerek, silahlı kavgaya dönüştü. Kim tarafından ateşlendiği öğrenilmeyen olayda, sürücü Recep Yılmaz ile yanında bulunan Serdar Tabar ve Haşim Tabar, tabancayla vurularak ağır yaralandı.

Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine güvenlik güçleri ile sağlık ekipleri çağrıldı. Kanlar içersinde kalan Recep Yılmaz ile Serdar ve Haşim Tabar kent merkezindeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada doktorların müdahalesine rağmen Recep Yılmaz yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Recep Yılmaz'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, güvenlik güçleri kaçan cinayet şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı. Silahlı kavgada ölen Recep Yılmaz'ın ise CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık'ın yeğeni olduğu öğrenildi. Aydınlık ve yakınları da olayın ardından hastaneye giderek doktorlardan bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 02:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195