Title of a News Article

Akçakale'de acı haber...

Akçakale Cezaevi’nde tutulan ağır astım hastası Ali Çakıcı isimli hükümlü kaldığı koğuşta yaşamını yitirdi

Akçakale'de acı haber...
banner206

 Akçakale Cezaevi’nde tutulan ağır astım hastası Ali Çakıcı isimli hükümlü kaldığı koğuşta yaşamını yitirdi. Aynı cezaevinde 7 ay öncede tedavisi yapılmayan bir kişi ölmüştü. 



Urfa’nın Akçakale ilçesinde bulunan Yarıaçık Cezaevi’nde tutulan Ali Çakıcı isimli hükümlü yaşamını yitirdi. 1964 Urfa doğumlu olduğu öğrenilen ve 12 kişilik koğuşta kalan Çakıcı’nın cenazesi sabah saatlerinde arkadaşları tarafından yattığı ranzada bulundu. Aynı cezaevinde kalan hükümlülerden alınan bilgiye göre; Çakıcı’nın ağır astım hastası olduğu dün acil hastaneye kaldırıldığı ve iğne yapıldıktan sonra tekrar koğuşa getirildiği bildirildi. Yaşamını yitiren Çakıcı’nın cenazesi Urfa Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Çakıcı’nın buradaki işlemlerin ardından ailesine teslim edileceği ve Urfa’da toprağa verileceği öğrenildi. 



Aynı cezaevinde kalan tutuklu hükümlüler, cezaevinde tedavi olamadıklarını, doktorun 15 günde bir geldiğini hastane sevklerinin ise iki ayda bir ancak yapıldığını belirtti. Cezaevinde kalanlar ayrıca 7 ay öncede Halil Tombul isimli bir hükümlünün tedavi edilmediği bilgisini verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2014, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195