Title of a News Article

Akçakale'de üzücü kaza!

Akçakale'de üzücü kaza!
banner206

 ŞANLIURFA'nın Akçakale İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla atarak, yol kenarında annesi ile araç bekleyen Suriyeli gence çarptı. Kazada, yol kenarında bekleyen Suriyeli genç öldü, otomobilde bulunan 5 kişi ise yaralandı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında Akçakale-Ceylanpınar karayolunun 2'nci kilometresinde meydana geldi. Akçakale'den Ceylanpınar yönüne giden Halil Ok yönetimindeki 34 UL 0983 plakalı otomobil kontrolden çıktı ve taklalar atarak yol kenarında annesiyle birlikte araç bekleyen Suriyeli 20 yaşlarındaki gence çarptı. Kazayı görenler durumu güvenlik güçleri ile sağlık ekiplerine bildirerek yaralıların yardımına koştu. Kazada, otomobilin altında kalan ismi öğrenilemeyen Suriyeli genç ölürken, kazayı şans eseri yara almadan atlatan annesi ise gözyaşına boğuldu. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri ise kazada yaralanan sürücü Mahmut Ok ile otomobilde bulunan Halil Demirer, Mehmet Demirer, Ahmet Demirer ve Mustafa Akkoyun'u ambulansla Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hayati tehlikesi bulunduğu saptanan 5 yaralı, acil serviste yapılan ilk müdahale sonrası Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edildi.

Ölümü ile annesini yasa boğan ismi öğrenilemeyen Suriyeli gencin cesedi ise olay yerindeki inceleme sonrası otopsi için morga gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195