Title of a News Article

Akçakale’ye 4 bin metrekarelik yeni park

.

Akçakale’ye 4 bin metrekarelik yeni park
banner206

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi 4 bin metrekarelik yeni park yapım çalışmalarına başladı. Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ilçede yaşam kalitesine büyük katkısı olan parklara bir yenisini daha eklemenin haklı mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Akçakale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeni Mahalledeki çalışmalarına hızlı başladı.

 Halka aileleri ile birlikte kaliteli ve güzel vakit geçirebilecekleri ortamlar hazırlayan Akçakale Belediyesi yeni yapılacak parkı oturma bantları ve piknik masaralarıyla donatacak.

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Akçakale Devlet Demir Yolları binasının etrafında yapımına başlanan parkta belediye ekiplerinin büyük bir hızla çalıştığını belirterek, “Geçen yıl 18 parkımızı aynı anda Akçakaleli hemşehrilerimizin hizmetine sunmuştuk. Parklar bir kentin akciğeri ve süsü olmasının yanında halkın da yaşam alanıdır. Akçakale  Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat bir nefes almasına ortam hazırlamak ve aileleriyle güzel vakit geçirmelerini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Akçakale halkının herşeyin en güzeline layık olduğunu belirten Başkan Ayhan, halkın tüm taleplerini öncelik sırasına göre değerlendirdiklerini sözlerine ekledi.



Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195