Title of a News Article

Aksa’dan teşekkür belgesi

 Aksa’dan teşekkür belgesi
banner206

Doğal Gaz abone sayısının her geçen gün arttığı Şanlıurfa’da; başarılı sertifikalı firmalar da bu artışta pay sahibi.

Ekonomik ve çevreci yakıt doğal gaz, Şanlıurfa’da çok yoğun bir ilgi görüyor. Şanlıurfa'da doğal gaz abone sayısı 66.000 BBS seviyesine ulaştı.

Doğal gazın yaygınlaşmasında önemli bir rol üstlenen iç tesisat firmaları bilindiği gibi; apartmanların doğal gaz servis kutularından kombi ve ocaklara kadar olan tesisatların yapımını gerçekleştiriyor. Doğal gazın Şanlıurfa‘da ilk kez kullanılmaya başlandığı 2007 yılından bu yana, daire içi tesisatların yapımını başarı ile yürüten ve AKSA Doğalgaz Dağıtım Şirketinden aldıkları sertifikaları ile çalışmalarını sürdüren iç tesisat firmalarının, ilimizde doğal gazın emniyetli bir şekilde yaygınlaşmasına olan katkıları büyük.

Bu konuda verilen hizmetlerin performansını izlemek ve kalite seviyesinin daha da yükseltilmesine katkıda bulunmak üzere, AKSA tarafından her yıl müşteri memnuniyet anketleri düzenleniyor.

AKSA yetkililerinden verilen bilgiye göre, her yıl doğal gaz aboneleri telefonla aranarak müşteri memnuniyeti anketi gerçekleştiriliyor ve tesisat kontrollerinde gösterdikleri performanslar dikkate alınarak en başarılı sertifikalı firmalar belirleniyor.

İç tesisat firmalarının doğal gaz abonelerine sundukları hizmet kalitesinin artırmaları amacıyla gerçekleştirilen bu anket sırasında doğal gaz abonelerine yöneltilen sorular ile;

1.         İç tesisat firması tarafından verilen hizmetin kalitesinden duyulan memnuniyet,

2.         İç tesisat firması tarafından verilen hizmetin söz verilen sürede tamamlanmasından duyulan memnuniyet,

3.         İç tesisat firması ekiplerinin genel tutum ve davranışlarından duyulan memnuniyet hakkında görüşler alınıyor.

 

Ayrıca müşteri memnuniyet anketi dışında ikinci bir değerlendirme yapılarak, AKSA mühendisleri tarafından daire içinde yapılan tesisat kontrolleri sırasında, tesisatın birinci kontrolde onaylanıp onaylanmadığı yönünden tesisat firmalarının sergilediği performans ölçümleniyor.

Bu şekilde bu yıl gerçekleştirilen müşteri memnuniyet anketi kapsamında 660 doğalgaz abonesi aranarak elde edilen her iki değerlendirme sonucuna göre sertifikalı tesisat firmalarından en yüksek başarıyı gösteren ilk beş firma belirlendi. Bu yıl düzenlenen ankette başarı gösteren firmalardan; Şah Yapı,

Taha Mühendislik, Tataroğlu Mühendislik ,  Hedef Mühendislik ve Harran Isı Sistemleri’ne teşekkür belgeleri verildi.

Diğer taraftan anketlerde, AKSA Mühendislerinin kontroller sırasında sağlamış olduğu müşteri memnuniyeti de değerlendirildi. Buna göre; doğal gaz abonelerinin %97’sinin, Tesisat kontrol ve onay işlemi sırasında AKSA çalışanlarının tutum ve davranışlarından memnun olduğu anlaşılmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195