Title of a News Article

Aktif Egitim Sen’den fişlemeye tepki

Aktif Egitim Sen’den fişlemeye tepki
banner206

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesinde Eğitim Bir Sen tarafından hazırlandığı öne sürülen fişleme listesine ilk tepki Şanlıurfa Aktif Eğitim Sendikası Başkanı Osman Çakmak’tan geldi. 

Fişlemede yapılan karakter analizinin Şanlıurfa İl Milli Eğitiminde var olan problemlerin artmasına ve eğitim sisteminin kördüğüm olmasına yol açacağını dile getiren Şanlıurfa Aktif Eğitim Sendikası Başkanı Osman Çakmak, “Eğitim Bir Sen Birecik İlçe temsilcisi tarafından hazırlandığı iddia edilen bu  fişlemeler sadece Birecik ilçesi ile sınırlı olmayacağı yani tüm ülkede bu şekilde yandaş sendika tarafından belirlenmesinden rahatsız olmaktayız” ifadelerini kullandı.

“Fişleme listesi dikkatli incelendiğinde bütün karakterli ve değerlendirilebilir eğitimcilerin her ne hikmetse yandaş sendikada toplandığı görülmektedir. “ diyen Şanlıurfa Aktif Eğitim Sendikası Başkanı Osman Çakmak “Özellikle Aktif Eğitim Sendikası'na üye olan eğitimcilere yazılan ''çok tehlikeli, kesinlikle değerlendirilmemeli "gibi sıfatlar bizleri derinden üzmüştür. Ayrıca hiçbir sendikaya üye olmayan eğitimcilere "tutarsız, güvensiz, ikiyüzlü, paracı, zamanın adamı, dengesiz ve benzeri gibi yakışıksız sıfatlar kullanmak çağdışı bir zihniyettir. Daha da vahimi eğitimcilerin" alevi -militan" biri şeklinde fişlenmesi daha önce izlediğimiz filmleri hatırlatmaktadır. Darbe dönemlerinde yapılan kafatasçılığı Milli Eğitimde yeniden vizyona girmiştir. Eğer bu fişleme listesi doğruysa "kesinlikle barajın altında kalmalı, engellenmesi gereken kişi, Eğitim Sen yönetim kurulu üyesi, eşi cemaat dershanelerde öğretmen, MHP belediye başkan adayı, fitne ve tehlikeli biri " gibi sıfatları söyleyerek asıl fitneyi kendileri ortaya atmaktadır. Bu fişleme listesini hazırlayan ve uygulayanları kınayarak sorumluları istifaya davet ediyoruz .”dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2014, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195