Title of a News Article

Akyürek ve Gülpınar, Ziraat Odası'ndaydı

Akyürek ve Gülpınar, Ziraat Odası'ndaydı
banner206

Şanlıurfa Ziraat Odası’na Milletvekili ziyaretleri sürüyor. Önceki gün Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar ve Mehmet Akyürek Ziraat Odasına ziyarette bulunarak, yeni hizmet binası ve çiftçi talepleri konusunda bilgi aldı. Kendilerini Karşılayan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Milletvekilleri Gülpınar ve Akyürek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, vekillere çiftçilerin başta elektrik olmak üzere karşılaştıkları sorunları iletti.

Şanlıurfa Ziraat Odası yeni hizmet binasında çalışmalarına devam etmesi ile birlikte hem binada incelemede bulunmak hem de çiftçi sorunları ile ilgili bilgi almak isteyen Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilleri Kasım GülPınar ve Mehmet Akyürek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Milletvekilleri Akyürek ve Gülpınar Şanlıurfa Ziraat Odası’nın yeni hizmet binasının hayırlı olması dileklerini sunarken, Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim Kurulu ile yaptığı görüşmede çiftçi sorunları dile getirildi. Ziyarette Milletvekili Akyürek ve Gülpınar ile Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Başkan Vekili Halil Ataş, Meclis Başkanı Ali Kaya, Meclis Üyesi Bekir Sıtkı Akyol ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

 

‘PAMUK FİYATI GÖZDEN GEÇRİLSİN, ELEKTİRİK SORUNUMUZ BİTSİN’

Ziyarette Milletvekili Gülpınar ve Akyürek ile görüşen Başkan Eyyüpoğlu, Çiftçilerin pamuk taban fiyatından memnun olmadığını çiftçiyi kurtaracak fiyatın en az 2 Lira olması gerektiğini vurguladı. Ayrıca son aylarda elektrik enerjisi ile sulama yapan çiftçiler ile DEDAŞ’ı karşı karşıya getiren olaylara ilişkin bilgi verdi. Eyyüpoğlu tarımsal üretimin ve ürün çeşitliliğinin devamı için elektrik sorunun çözülmesi gerektiğini kaydetti.

 

‘ALTERNATİF SULAMA YÖNTEMLERİ GÜNDEMDE’

Akyürek ve Gülpınar ise Ankara’da konu ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini ve her iki tarafın da mağdur edilmeyeceği çözüm formülleri üzerinde çalışmaların olduğunu söyledi. Gülpınar ‘şu an özellikle cazip sulama konusunda bir fikir birliği ortaya çıkıyor. Umuyorum ki bu yönde bir çalışmanın ilk adımları atılacak’ dedi. Hizmet binasında incelemede bulunan Gülpınar, ‘bir tarım kentine yakışır bir hizmet binası olmuş. Tüm çiftçilerimize hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2014, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142