Title of a News Article

Akyürek, Viranşehir'in sorunlarını Bakan'a anlattı

.

Akyürek, Viranşehir'in sorunlarını Bakan'a anlattı
banner206
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret ederek, Viranşehir sorunlarını masaya yatırdı.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım “Her platformda ve hemen hemen her hafta Viranşehir’de olan milletvekilimiz Mehmet Akyürek ile birlikte Viranşehir sorunlarını Tarım Bakanımız Faruk Çelik’e birlikte ilettik. Ve sorunların çözülmesi için çalışma başlatmasını istedik” dedi .

Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ise ”Biz Viranşehir daha güzel ve yaraşır bir kent haline getirmek için gecemizi gündüzümüze katar çalışıyoruz. Ben Viranşehir halkın hizmetkarıyım ve Viranşehir halkını her zaman hizmetin en güzeline layıktır. Eğitimde sağlıkta ulaşımda en üst seviye getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Başımızda dünya lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan oldukça ve Başbakanımız Binalı Yıldırım ve Urfa için var gücüyle çalışan Bakanımız Faruk Çelik oldukça Şanlıurfa hizmete de doyacaktır” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2016, 18:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cihad
Cihad - 7 yıl Önce

Thenk youuu

SIRADAKİ HABER

banner195