Title of a News Article

Akyürek'in Viranşehir temasları

 Akyürek'in Viranşehir temasları
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir ilçesinde bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.

Öğle saatlerinde Viranşehir Cumhuriyet Mahallesinde bulunun Viranşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Aşevinde incelemelerde bulunan Akyürek ve beraberindeki heyet, yetkililerden aş evinin son durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra kazanların başına geçen Akyürek, dar gelirli vatandaşlara yemek dağıttı.

Aş evi programının ardından Viranşehir Kaymakamlığına geçen Akyürek, ilçe Kaymakamı Huzeyfe Citer ile süre görüştü. Akyürek ve Berberindeki heyet daha sonra yapımı devam eden Viranşehir’in en büyük camisi olan Uhud Camisinde incelemelerde bulundu.

Heyet buradan Sulutepe Mahallesinde bir taziye ziyaretinde bulunduktan sonra Viranşehir Devlet Hastanesi'ne geçti. Hastane yetkilileri tarafından karşılanan Akyürek ve beraberindekiler, toplantı salonuna geçip hastane yöneticisi başhekim İlhan Erkan’dan hastanenin son durumu ile ilgili bilgi aldı. Erkan heyete verdiği bilgi’de Viranşehir Devlet Hastanesi'nin yine bir ilke imza attığını belirterek, hastanede ilk defa bel fıtığı ameliyatı yapıldığını söyledi. Operasyonu gerçekleştiren hekim ve ekibini tebrik eden Erkan, Viranşehir halkına en iyi sağlık hizmeti vermek için çalıştıklarını kaydetti. Brifingde kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Huzeyfe Citer, Viranşehir Devlet Hastanesi'nde gelinen noktanın sağlık konusunda çığır açtığını belirterek, birçok il ve ilçede bulunmayan imkanların burada mevcut olduğunu söyledi. Hastane yönetimini ve gayretlerinden dolayı Akyürek’e teşekkür eden Kaymakam Citer, olumlu gelişmelerin sevindirici olduğunu ifade etti.

 

"Devlet hastanesinde hiç bir sıkıntımız yok"

Toplantıda konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ise, Viranşehir Devlet Hastanesi'nde 60 hekimin görev yaptığını hatırlatarak, doktorlarla ilgili her hangi bir sıkıntının olmadığını söyledi. İlk defa bel fıtığı ameliyatı yapan hastane yönetimini ve operasyonu yapan ekibi tebrik eden Akyürek, daha iyi ameliyatların yapılması temennisinde bulundu. İlçeye gelen doktorların Türkiye’nin en iyi yerlerinden geldiğini belirten Akyürek, buraya gelen doktorlara sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaptı. Viranşehir Devlet Hastanesinin modern donanıma sahip olduğunu ve artık her operasyonu gerçekleştirebildiğini hatırlatan Akyürek, Viranşehir halkının artık başka illere gitmelerine gerek kalmadığını kaydetti. Devletin, Hükümetin ve partilerinin güçlü olduğunu sözlerine ekleyen Akyürek, onun için Şanlıurfa’nın sağlık konusunda çığır açtığını söyledi. Mart ayında Şanlıurfa’da bölgeye hizmet verebilecek bin 700 yataklı bir hastanenin temeli atılacağını hatırlatan Akyürek, “Bundan sonra Bir Urfalı, bir Viranşehirli, İstanbul ve Ankara’yı unutacak. Oralara gitmelerine gerek kalmayacak. Çünkü yapılacak o hastanede her donanım ve her branşta doktor bulunacak” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Akyürek ve berberindeki heyet İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur’la bir süre görüşen Akyürek, daha sonra AK Parti İlçe binasına geçerek partililerle bir araya geldi.

Akyürek’in Viranşehir’e yapmış olduğu temas ve ziyaretlerde Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195