Title of a News Article

Alay konusu oldu!

.

Alay konusu oldu!
banner206
 Şanlıurfa'nın Siverek İlçe Emniyet Müdürü Zuhri Sarıçiyil, sosyal medya hesabından paylaştığı üzerlerinde farklı polis birimlerini temsil eden 6 kedinin bulunduğu fotoğrafı paylaştı. Emniyet müdürünün; 'Şanlıurfa Siverek polisinden manzaralar. Hangisini beğendiniz' sorusuyla paylaştığı polislerin kediye benzettiği fotoğraf, bazı takipçilerinin beğenisini kazandı, bazıları tarafından alay konusu yapıldı.

Siverek Emniyet Müdürü Zuhri Sarıçiyil, sosyal paylaşım sitesi facebook'taki hesabından bu sabah 6 kedinin bulunduğu bir fotoğraf paylaştı. Sarıçiyil, paylaştığı fotoğraftaki sert bakışlı kediyi 'terör polisi', dikkatli bakan kediyi 'asayiş polisi', etrafı süzen kediyi 'olay yeri inceleme polisi', masum bakışlı kediyi 'Ekkm polisi', uyuklayan kediyi 'karakol polisi' ve yavru kediyi 'stajyer polis' olarak tanımladı.

Sarıçiyil'in bu paylaşımı kısa sürede takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Çok sayıda kişinin beğendiği fotoğrafa Sarıçiyil'in takipçileri çok sayıda da yorum yaptı. Fotoğrafın altına yapılan yorumlarda beğendikleri kedileri not olarak yazanlar olurken, bazı takipçileri ise Sarıçiyil'e trafik polisinin neden olmadığını sordu, bir kişi ise 'ciğerci bunlar be' diye yazdı. (DHA)


Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195