Title of a News Article

Albay Kömürcü’ye önemli görev

Albay Kömürcü’ye önemli görev
banner206

Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanlık görevini 3 yıl başarıyla yapan Albay Selman Kömürcü Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığına atandı.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, (KOM) Daire Başkanlığına atanan Albay Kömürcü’yü makamında kabul ederek yeni görevinden dolayı tebrik etti.

Albay Selman Kömürcü Şanlıurfa’da görev yaptığı süre içerisinde Kobani olayları başta olmak üzere sayısız başarılı operasyonlara imza atmıştı.

Ankara Kazan'lı olan Albay Kömürcü, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Devletin ve Hükümetin yanında yer alan 3 yıllık görev süresi zarfında Şanlıurfa halkı ile de yakın ilişkilere girip vatandaşlarla iç içe olmayı da ihmal etmemişti.

Albay Selman Kömürcü, son Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Şanlıurfa’dan ayrılırken yerine Mersin Jandarma Alay Komutanı Yardımcısı Kemal Timuroğlu atandı.

URFA'YI ATEŞ ÇEMBERİNDEN KORUDUK 

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanı olan Albay Selman Kömürcü Şanlıurfa’lılara her zaman kapısının açık olacağını söyledi. Şanlıurfa’da ve özellikle memleketi Kazan'da Kahraman Albay olarak bilinen Kömürcü bir veda açıklaması yaparak "Sevgili dostlarım Kardeşlerim; Ankara Jandarma Genel Komutanlığı  KOM  daire Başkanı oldum sizlere veda etmiyorum kapım herzaman açık olacak hakkınızı helal edin. Şanlıurfa'nın en zor 3 yılını sizlerle beraber geçirdim şükürler olsunki sizleri Urfamızı en iyi şekilde temsil ettik.  Çevremiz ates çemberi olmasına rağmen sizleri korumak kollamak icin huzurlu bir urfa için gece- gündüz çalıştık ve başardık. Allaha emanet olun saygilar





Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 17:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Müslüm.seval
Müslüm.seval - 7 yıl Önce

Allah korusun komutanimizi

SIRADAKİ HABER

banner195