Title of a News Article

Ali Yasak'tan örnek nikah töreni

Ali Yasak'tan örnek nikah töreni
banner206

Urfalı iş adamı Ali Yasak, dün sosyal mesafe ve maske kurallarına örnek olacak şekilde oğlu Ahmet için tertiplediği nikah töreni takdir topladı.

İstanbul'un tarihi mekanlarından birisi olan Sultan Ahmet Sarnıcında düzenlenen nikah törenine çok az sayıda davetli katıldı. İş adamı Ali Yasak'ın oğlu Ahmet Yasak, Beyza Şahin ile kıyılan nikahla hayatını birleştirdi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın kıydığı Genç çiftin nikah şahitliğini ise Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ve Orhan İslim yaptı. 

Covid19 salgını nedeniyle çok az davetlinin katılım sağladığı nikah töreni sonrası bir mesaj veren İş Adamı Ali Yasak, sağlığın herşeyden önce geldiğini vurgulayarak 'dostlarımızın sağlığını düşünerek düğün olayına girmedik. Bu yüzden gerçekten de aile arası olacak şekilde bir nikah töreni tertipledik. Çiftimize mutluluklar diliyorum.' dedi. 

AYASOFYA MANZARALI HATIRA FOTOĞRAFI

Nikah öncesi Sultan Ahmet Sarnıcına inilmeden önce gelin ve damat için bir kaç dış çekim yapıldı. Bu esnada geçtiğimiz günlerde ibadete açılan Asayofya camii önünde fotoğraf çekildi. Çekilen karede Ali Yasak, oğlu Ahmet Yasak ve gelini Beyza Şahin eşsiz manzaraya karşı poz vererek ânı ölümsüzleştirdiler. 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2020, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195