Title of a News Article

Alpagu sporuna ilgi artıyor

 Alpagu sporuna ilgi artıyor
banner206

Beş bin yıl önce yaygın olan, özellikle dinç ve zeki olmaları için askerlere öğretilen Alpagu sporuna Şanlıurfa'da gençlerin ilgisi büyük.

Şanlıurfa’nın Bozova İlçesi’nde Halk Eğitim Merkezi tarafında açılan Alpagu kursuna ilgi büyük. Salonda çalışan gençleri izleyen Halk Eğitim Müdürü Mehmet Çetiner, gençlerin performansının başarı için umut verdiğini dile getirdi. Çetiner "Bozova da Alpagu sporuna günden güne ilgi büyüyor Gençlerimize güveniyoruz kısa zamanda yapmış olduğu çalışmalarıyla bizleri gururlandırıyorlar. Ata sporumuz olan sportif kurslar arasında, Alpagu kursumuzu açtık. Bu anlamda Bozova gençlerimize özelikle sıkıntılı dönemlerinde problemleri olduğu dönemde onların kötü alışkanlıklarında uzaklaştırarak zeki çevik ve ayni zamanda ahlaklı bir şekilde sportif faaliyetlere yönlendirmektir. Bu anlamda kursumuzu devam ettiriyoruz ve bize destek veren ilçe kaymakamız Recep Öztürk’e vakıf müdürü Veysel Can’a teşekkür ederiz. Bu vesileyle bizlere olan desteklerini devamını bekleyerek kursumuza katılan gençlerimize sahip çıkacağız" dedi.

Antrenör Hüseyin Subaşı, gençlerin spora kısa zamanda alıştıklarını belirterek, gösterilen ilgiden mutlu olduğunu kaydetti. Subaşı, kursun Bozova İlçesinde ilk kez açıldığını kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195