Title of a News Article

Altun; Hükümet Şanlıurfa’yı unutmasın

.

Altun; Hükümet Şanlıurfa’yı unutmasın
banner206

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, yapılan referandum seçimleri sonrasında yaptığı açıklamada; Şanlıurfa’nın referandumdan anlının akıyla çıktığını sıra hükümette olduğunu ifade etti.

Vali, Emniyet ve Tugay Komutanlığına teşekkür eden Başkan Altun şu ifadeleri kullandı;

“Bedenimize dar gelen bir gömleği 16 Nisan’da değiştirme fırsatı elimize geçti ve bu gömleği biz yırtarcasına değiştirdik. Çok şükür 16 Nisan referandumu gerek Türkiye’de olsun özelde de Şanlıurfamızda olsun huzur ve sukun içerisinde geçti. Valimize, Emniyet Teşkilatımıza, Tugay Komutanımıza huzur ve güveni sağladıkları için öncelikle onlara teşekkür ederim. Referandumda 50+1 yeterliyken 51 buçuğa, 48 buçuk olarak evet çıkması bizleri sevindirdi. Bizler esnaflar olarak sonuçtan gayet memnunuz. Buradan bir isteğimiz var evet diyen hayır diyene, hayır diyen evet diyene herkes bir birine saygı göstersin. Saygı gösterenin başımız üzerinde yeri var. Ayrıca buradan hükümetimize seslenmek istiyorum. Hükümet yetkililerimiz yatırımlarını bugüne kadar hep batıya Ankara, İstanbul, Antalya gibi illere yaptılar fakat çıkan sonuç ortada. Doğu ve Güneydoğu hükümetine sahip çıktı, devletine sahip çıktı, vatanseverliğini ülke severliğini gösterdi ispat etti. Bu sebeple artık sıra hükümetimizde. Bugüne kadar uyguladığı politikaları tekrar yeniden gözden geçirsin. Kendisine yüzde 71 oy veren Şanlıurfa’yı unutmasın. Şanlıurfa’nın acil çözülmesi gereken sorunlar var. Öncelikle esnafların ekonomik sorunu, terör sorunu, şehir hastanemiz, Tugay’ın taşınması, elektrik sorunları, Şanlıurfa’nın tarım ve hayvancılık alanındaki sorunlarına biran önce el atma sırası artık hükümetimize gelmiştir. Ve yüzde 71 oy veren bir şehir olarak bunu istemek hakkımızdır”

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 08:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 7 yıl Önce

sayın başkan doğru söylüyor bizlerde bir beklenti içerisindeyiz atama,tayin ve yükselme bekleyen memurları unutmamaları gerekir biz gerekeni yaptık

SIRADAKİ HABER

banner195