Title of a News Article

Altun, Müdür İlci’ye sorunlarını anlattı

.

Altun, Müdür İlci’ye sorunlarını anlattı
banner206

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’ye okul kantincilerinin sıkıntılarını aktararak, çözüm bulunmasını istedi.

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve Başkan Yardımcıları M. Sabri Hanaz ve Murat Kutluay Kantinci üyelerin başta kira olmak üzere diğer sorunlarını il Milli Eğitim Müdür Metin İlciye iletmek üzere ziyaret ettiler. Ziyarette bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, kantinci üyelerden kantinlerini temiz tutmalarını, Hijyen kurallarında daha dikkatli bir şekilde uymaları gerektiğini söyledi.

Okulların kantinden başka herhangi bir gelirlerinin olmadığını, bu nedenle kantincilerin okul idarelerine destek olmaları gerektiğini de dile getiren Müdür İlci, “Eğitim alanlarında yaptığımız yoğun çalışmalarımız ile Şanlıurfa'daki Eğitim seviyesini daha da yükseltmenin gayreti ve çalışması içine girdik" dedi.

Daha sonra Kantinci üyeleri adına bir açıklama yapan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ise,  "Üyelerimiz Bakanlık tarafından getirilen Kantinde satılması yasaklanan gıdalardan dolayı ciroları büyük oranda düştüğü için zarar etmekteler. Bu sebeple sözleşmenin 6. maddesinde açıkça belirtildiği üzere ve Strateji Geliştirme Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Kantinci üyelerimizin kiralarında indirim yapılmasını arz ettik. Sayın Müdürümüze üyelerimizin sorunlarına gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz” diye ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2016, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195