Title of a News Article

Altun’dan Cevheri’ye 6 maddelik reçete

.

Altun’dan Cevheri’ye 6 maddelik reçete
banner206

 Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun’u ziyaret etti. Ziyarette Altun, Milletvekili Cevheri’ye üyelerinin başlıca sorunlarından oluşan 6 maddelik taleplerini iletti.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa’da referandum çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarını gezen Milletvekili Cevheri, Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun’u ziyaret etti. Başkan Altun ile uzun süre sohbet eden Cevheri, bakkalların yaşadığı sorunları dinledi.

Altun, Cevheri’ye yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Sayın Milletvekilim Mehmet Ali Cevheri’ye Odamıza yaptığı ziyaretten ve üyelerimizin sorunlarına gösterdiği duyarlılıktan dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederiz. Ne zaman arasak telefonu açık, sürekli sorunlarımızla ilgilenmektedir. Şimdi de kendisine aşağıda belirttiğimiz 6 maddeden oluşan sorunlarımızı aktardık” dedi.

Altun, Milletvekili Cevheri’ye esnafın şu sorunlarını aktararak, çözüm noktasında talepte bulundu:

1-Kayıtsız ve Ruhsatsız esnafların Maliye ve Belediye tarafından kayıt altına alınması ve ruhsatlandırılması.

2-Suriyelilerin kayıt altına alınması ve ruhsatlandırılması

3-50.000 TL KOSGEB Faizsiz kredinin müracaat eden tüm esnaflara ve bir an önce verilmesi.

4-Bağ-kur primleri çok yüksektir esnaflar ödeyemiyor, düşürülmesi

5-Bağ-kurlu esnaflara geriye dönük emeklilik hakkının tanıması

6-Okullarda özel güvenlik görevlisi bulundurulması.    

 

Cevheri: Sorunlarınızın takipçisi olacağım

Milletvekili Cevheri ise, yaptığı konuşmada, bakkalların toplumun dinamikleri ve sigortası olduğunu belirterek, “Sizler Devlete yük olmadan kendi imkânlarınızla hem ailenizi geçindiriyorsunuz hem de istihdama katkı sağlıyorsunuz… Bu yıl matrahı 8 Bin TL’nin altında olan tüm Basit usul mükellefler vergi vermeyecek, yeni iş yeri açan Basit usul mükellefler 3 yıl vergi vermeyecek, Organize sanayi bölgesinde Fabrika kuranlara Devlet olarak %70 e kadar teşvik veriyoruz.. Az önce bahsettiğiniz sorunlarınızın da Ankara’da çözülmesi için takipçisi olacağım” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195