Title of a News Article

Anadolujet’ten Urfa için kampanya

 Anadolujet’ten Urfa için kampanya
banner206

Enterprise, özel bir kampanya ile AnadoluJet yolcularına en hesaplı fiyatlara araç kiralama imkânı sunuyor. 26 Haziran - 23 Temmuz 2014 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya,  Urfa’da da uygulanıyor.

26 Haziran - 23 Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya kapsamında dünya lideri Enterprise'dan araç kiralama hizmeti alan AnadoluJet yolcuları havadaki konforunu en uygun fiyatlarla karada da sürdürüyor.

Yaklaşık 1,4 milyona ulaşan araç sayısı ve 78 bin çalışanıyla dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise, AnadoluJet ile yeni bir işbirliğine imza atıyor. 8 bin 200 ofisi ile global anlamda hizmet veren dünyanın en büyük araç kiralama şirketi olan Enterprise, bağımsız araştırma şirketlerinin yaptığı araştırmalarda son 4 yıldır araç kiralama sektöründe lider marka olarak seçiliyor.

Haziran ayından itibaren güçlü filosu ile Türkiye'de de hizmet vermeye başlayan Enterprise bundan sonraki süreçte AnadoluJet, yolcularına katma değer sunan kampanya ve araç kiralama hizmeti verecek.

Araç sayısı, ofis yaygınlığı ve personel istihdamı ile sektöre yeni bir ivme kazandıracak olan Enterprise bu yeni işbirliği kapsamında, AnadoluJet yolcularına özel bir kampanya ile merhaba diyor. Enterprise, AnadoluJet'in "Uçmayan Kalmasın" ilkesini; savunduğu "Keyfini Sürün" ilkesi ile birleştirerek, AnadoluJet yolcularının konforunu arttırmayı amaçlıyor.

26 Haziran - 23 Temmuz 2014 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında tüm AnadoluJet yolcuları; Ford Fiesta benzinli düz vites araçları günlük 63 TL, Citroen C-Elysee dizel düz vites araçları günlük 79 TL, Ford Focus dizel düz vites araçları günlük 99 TL ve Toyota Corolla dizel otomatik araçları günlük 109 TL'ye kiralayabilecek.

Kampanya; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır, Batman, Bodrum, Erzurum, Dalaman, Kayseri, Kuşadası, Sivas, Marmaris, Mardin, Hatay, Elazığ ve Şanlıurfa illerinde Enterprise Türkiye genel kiralama koşulları kapsamında geçerli olacak.

AnadoluJet'in Enterprise araç kiralama hizmeti için rezervasyonlar, 444 4 937 numaralı Enterprise Türkiye çağrı merkezinden, www.enterprise.com.tr web adresinden ve direkt Enterprise Satış ofislerinden yapılabilir.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195