Title of a News Article

Ankara’da Urfa masaya yatırıldı

.

Ankara’da Urfa masaya yatırıldı
banner206

Orman Su İşleri Bakanlığında, Şanlıurfa’nın su ve elektrik konuları konuşuldu.

Geçen hafta Ankara’da Urfalı çiftçilerin sorunlarını dinleyen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, bu sorunların çözümü için harekete geçti. Bakan Çelik, bugün Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ziyaret etti. Şanlıurfa Milletvekillerinden Kasım Gülpınar, M.Ali Cevheri, Mehmet Akyürek ve Halil Özcan  de eşlik ettiği ziyarette, Bakan Eroğlu ve bakanlığın ileri gelen bürokratlarıyla bir toplantı yapıldı. Toplantıda, Şanlıurfa’nın su ve elektrik sorunları masaya yatırıldı. Urfa’da özellikle çiftçilerin yaşadığı sorunların çözülmesi noktasında önemli kararların alındığı öğrenildi.

Bakan Çelik’in, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’la da Urfa’nın sorunları ile ilgili bir görüşme yapması bekleniyor.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 11:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Babosan
Babosan - 8 yıl Önce

Urfa'da Urfalı bürokrat bırakmadınız özellikle de DSİ'de Urfa'nın evlatlarını ya Diyarbakır'a ya Elazığ'a yada emekliye sevk ettiniz kebapçıları hırsızları müdür ettiniz sorumlu ettiniz size oy verene değil menfaatinize geleni idareci ettiniz önümüzde ki seçimde de oy istersiniz Allah büyük 9 vekil bir Urfalının tayinini durduramadı DSİ'de

SIRADAKİ HABER

banner195