Title of a News Article

Ankaralı Namık hayatını kaybetti

.

Ankaralı Namık hayatını kaybetti
banner206
ANKARA'da 'Ankaralı Namık' ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu oturduğu evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Olayın kaza mı ya da intihar mı olduğu araştırılıyor.

Olay bugün saat 21.30 sıralarında Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C blokta meydana geldi. 'Ankaralı Namık' ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu eşi, çocukları ve kayınvalidesi ile birlikte evde oturduğu sırada hava almak için balkona çıktı. Uğurlu bu sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten dengesini kaybederek 7'nci kattan düştü. Ağır yaralanan Uğurlu, yakınlarının çağırdığı ambulansla Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ünlü sanatçı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın kaza mı ya da intihar mı olduğu araştırılıyor.

Küçük yaşlarda saz çalmaya başlayan ve bir dönem düğün ve gazinolarda sahne alan Ankaralı Namık, özellikle Arabada 5 evde 15, şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çıkta Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü, oğlumun tabancası ve Ankara'nın Bağları parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195