Title of a News Article

Antalya'dan Akçakale'ye köprü kurdular...

Barış Pınarı Harekatı'nın yürütüldüğü sınır belediyemiz Şanlıurfa Akçakale'ye Antalya'dan gönül köprüsü uzandı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Antalya İl Müdürüyken Akçakale Belediye Başkan Yardımcılığı'na görevlendirilen Şükrü Mısırılı'ya Antalya'dan el uzandı. Antalya'dan Akçakale'ye uzanan gönül köprüsü Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Hakkı Bahar'ın "Senin için ne yapabilirim diye Şanlıurfa'ya gelmesiyle başladı".

Antalya'dan Akçakale'ye gönül köprüsü

Barış Pınarı Harekatı'nın yürüdüğü sınır belediyemiz Şanlıurfa Akçakale'ye Antalya'dan gönül köprüsü uzandı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Antalya İl Müdürüyken Akçakale Belediye Başkan Yardımcılığı'na görevlendirilen Şükrü Mısırılı'ya Antalya'dan el uzandı. Antalya'dan Akçakale'ye uzanan gönül köprüsü Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Hakkı Bahar'ın "Senin için ne yapabilirim diye Şanlıurfa'ya gelmesiyle başladı".

ŞANLI BAYRAKLA DONATILACAK

Akçakale Başkan Yardımcısı Şükrü Mısırlı'nın Akçakale'yi 'Bayram yerine çevirelim' önerisiyle BAİB Başkanım Bahar, düğmeye bastı. Dün bir fabrika gün boyu çalıştı ve sabaha kadar Türk bayrağı basıldı. Cuma akşamı saat 23.00'de Şanlıurfa'ya gelen Bahar, bayrakları Mısırlı'ya verdi. Duygusal anlar yaşanan o buluşma anlarını akdeniz gerçek gazetesi paylaştı. 

BAİB Başkanı Hakkı Bahar ve Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve Başkan Yardımcısı Şükrü Mısırılı ile Suriye'den atılan roketler sonucu yaralanan vatandaşları ziyaret edip geçmiş olsun dedi.

Ziyaretlerin ardından bugün Akçakale Antalya'dan gelen bayraklarla donatılacak. Halka ve askerlere moral olması için yapılan bu davranıştan dolayı Akçakale'liler adına Belediye Başkanı ve ekibi Bahar'a teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195