Title of a News Article

Antep'e çıkarma yaptılar...

.

Antep'e çıkarma yaptılar...
banner206
Şanlıurfa'dan bir heyet komşu Kentin acısını paylaştı.  
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile AK Parti İl Teşkilatı ve bazı ilçe Teşkilatları, 54 kişinin canlı bomba saldırısında yaşamını yitirmesinin ardından Gaziantep’e taziye ziyaretinde bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Cuma Ağaç, Bahattin Yıldız, Faruk Bayuk, Cemil Çadak, İbrahim Kaymaz, Hasan  Suyun, Ahmet Çakar,  AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, AK Parti Birecik ilçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ve AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz bugün Gaziantep’e gitti. Düğüne yapılan canlı bomba saldırısı sonucu 54 Kişinin yaşamını yitirdiği bölgeye giden Demirkol ve beraberindekileri, yaşamını yitiren canların ailelerine başsağlığında bulundu. Grup, patlamada sonucu yaralanan  ve tedavileri devam eden vatandaşların son durumları için de bilgiler aldı. 

Ak
 Parti İl başkan Vekili  Cuma Ağaç, büyük acılar yaşayan ailelere taziyede bulunduklarını ifade ederek' Türkiye maalesef  tarifi acı günler yaşadı, kanlı terör örgütleri hain planlar yaparak masum insanları öldürdüler, halk olarak yaşananları biliyoruz, bu kötü günler geride kalacak ve bizler kardeşce yaşamaya devam edeceğiz, Gaziantep kahmanlıklarıyla anılan bir Şehir, bu Kentimize yapılan saldırıyı kabul etmek mümkün değil, vefat eden kardeşlerimize başsağlığında bulunduk,  yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195