Title of a News Article

Antep, Urfa'ya acımadı...

.

Antep, Urfa'ya acımadı...
banner206
 
 
Gaziantepspor Hazırlık Maçında Şanlıurfaspor'u 3-0 Mağlup Etti

Gaziantepspor, ligin başlamasına bir hafta kala son hazırlık maçını kendi sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile yaptı.

 Gaziantepspor Hazırlık Maçında Şanlıurfaspor Gaziantepspor, ligin başlamasına bir hafta kala son hazırlık maçını kendi sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile yaptı. Mücadeleyi Gaziantepspor 3-0 kazandı. 

Maçın başlama düdüğüyle birlikte maça hızlı bir başlangıç yapan Gaziantepspor, rakibinin kalesine tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. 8. dakikada kendi yarı sahasından sürüklediği topa ceza sahasının dışından sert vuran Abuda, kalecinin solundan topu filelere yollayarak takımını öne geçirdi. (1-0) Gölden sonra rakibine karşı daha iyi oynamaya başlayan Şanlıurfaspor, Silva ile 17. dakikada gole çok yaklaştı. Silva'nın vuruşunu kaleci Karcemarskas kurtardı. 35. dakikada Gaziantepspor atağında top kaleci Fevzi'den döndü. Dönen topu takip eden Muhammet Demir, düzgün bir vuruşla topu filelere yollayarak takımının ikinci golünü attı. (2-0) 81. dakikada topla buluşan Muhammed İldiz, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere yollayarak takımının üçüncü golünü kaydetti. (3-0) Karşılaşmada başka gol olmayınca Gaziantepspor rakibini 3-0 mağlup etti

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2015, 22:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195