Title of a News Article

'Anthony Quinn' bakın ne hale düştü

'Anthony Quinn' bakın ne hale düştü
banner206

ŞANLIURFA'da, geçimini bölgede çekilen dizi ve filmlerde rol alarak sağlayan ve oyuncu 'Anthony Quinn' benzerliğiyle dikkat çeken 66 yaşındaki Bekir Felhan, 8 bin 500 liralık elektrik borcunu ödeyebilmek için 'Hudutların Kanunu' filminde rol arkadaşı Yılmaz Güney'in kendisine hediye ettiği tütün kutusunu satılığa çıkardı. Felhan, tütün kutusunu, en yüksek fiyat veren kişiye satacağını söyledi.

Bekir Felhan, 5 yıldır birikmiş elektrik borcunu ödeyebilmek için rol arkadaşı Yılmaz Güney'in kendisine 50 yıl önce hediye ettiği tütün tabakasını satılığa çıkardı. Güney'in fotoğrafının bulunduğu tütün kutusunu, en yüksek fiyatı veren kişiye satacağını söyleyen Felhan, rol aldığı filmlerde kendisine hediye edilen diğer çeşitli hediyeleri de tarihi Gümrük Hanı'nda satmak için sergilemeye başladı.

Felhan, Güney tarafından özel olarak bastırılmış ve üzerine fotoğrafı bulunan tütün kutusunu satılığa çıkardığı için çok üzüldüğünü belirterek, "Ben 55 yıldır Şanlıurfa'da çekilen bütün dizi ve filmlerde rol aldım. Devletin bana 3 ayda vermiş olduğu maaşla geçiniyorum. Bunun yanı sıra; bazı dizilerde cep haçlığıyla rol alıyorum. 5 yıldır evimde kullanmış olduğum elektriğin üzerine faiz işlemesiyle toplam 14 bin lira elektrik borcum oldu. Yapmış olduğumuz itirazlar sonucu bu borç 8 bin 500 liraya düştü. Bende bunu ödeyecek gücümü olmadığı için yıllardır evimde sakladığım koleksiyonumu bu hana getirip satmaya başladım. Burada toplayacağım parayı götürüp elektrik borcumun ilk taksitini yatıracağım. 50 yıl önce Yılmaz Güney'in vermiş olduğu bu tütün tabakasını satmam beni oldukça üzüyor, ama başka çarem yok" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2014, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142