Title of a News Article

Arhan'dan mesaj

Arhan'dan mesaj
banner206

 Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda AK Parti Eyyübiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan İş Adamı Mithat Arhan, Kadir Gecesi dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.  

Yayınladığı mesajda, Kadir Gecesi’nin önemine vurgu yapan İş Adamı Arhan, şunları ifade etti;

“Rabbimiz, böylesi güzel bir gecede, rehber olarak göndermeye başladığı kitapta, Kur'an-ı Kerim'de bize öğretti ki, "Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır, o gece melekler Allah'ın izni ile her iş için yeryüzüne inerler ve tanyeri ağarıncaya kadar esenlik doludur." Dolayısıyla Kadir Gecesi, Ramazan ayının son on günü içerisinde bizlere bahşedilmiş en güzel nimettir; manevi arınmaya ve yenilenmeye vesiledir. Mükafatların sınırsız olduğu Kadir gecemizin İslam alemine ve Urfalı hemşerilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Ortadoğu’da akan kana da vurgu yapan Arhan, “Bununla birlikte, yeryüzünün esenlik ve selametle dolu olduğu böyle bir gecede, savaşın, kargaşanın ve şiddetin olmaması gereken böylesi kutsal günlerde acıya maruz bırakılmış Filistin'li, Suriye'li, Irak'lı, Doğu Türkistan'lı, Kırım'lı müslüman kardeşlerimizin acılarının dinmesini, aramızdaki kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve paylaşma duygularımızın daha da artmasını diliyorum. Kadir Gecemiz mübarek olsun” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142