Title of a News Article

Arkadaşını öldüren zanlı yakalandı

 Arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
banner206

ŞANLIURFA'da, geçen perşembe günü evde bıçaklanarak öldürülmüş cesedi bulunan Suriyelinin kendisi gibi ülkesindeki savaştan kaçan arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti aydınlatan polis, Suriyeli genci öldüren şüpheliyi Gaziantep'te gözaltına aldı.

Geçen perşembe günü Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın 2'nci katından gelen kötü kokudan rahatsız olanların şikayeti üzerine girilen evde üzerinden kimlik çıkmayan ve bıçaklanarak öldürülmüş cesede ulaşıldı. Günler önce öldürülen Suriyeliden geldiği saptanan ceset, olay yerinde yapılan inceleme sonrası morga gönderildi. Cinayeti aydınlatmak için çalışma başlatan polis; evin 1.5 ay önce Mehmet Hac Übeyit tarafından kiralandığını belirledi. Kentteki Suriyeliler ile görüşen polis, yaptığı araştırma sonunda öldürülen kişinin evi kiralayan Mehmet Hac Übeyit olduğunu saptadı. Araştırmayı derinleştiren polis, cinayete kurban giden Übeyit'in sık sık Gaziantep'ten yanına gelen Suriyeli arkadaşı Husam Numan ile görüştüğünü de belirledi.

 

CEBİNDEN KANLI SURİYE PARASI ÇIKTI

Bunun üzerine Gaziantep'e giden polisler, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün de desteğiyle Husam Numan'ı bulmak için çalışma başlattı. Kentte 200 Suriyeli ile yüz yüze yapılan görüşme sonrası polis, adresini belirlediği 21 yaşındaki Husam Numan'ın evine baskın düzenledi. Baskında üzeri aranan Husam Numan'ın üzerinde öldürülen Suriyelinin cep telefonu ile cüzdanında kanlı 550 Suriye parası bulundu.

 

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınarak Şanlıurfa'ya getirilen Husam Numan, sorgulamasında cinayeti 15 gün önce ölen arkadaşının para isteğine olumsuz yanıt vermesiyle işlediğini ve pişman olduğunu söyledi. Suriyeli şüpheli, sorgulamasının ardından sağlık kontöründen geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2014, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195