Title of a News Article

"Arkamdan hançerlendim"

banner206

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Levent'teki Merkez Binası'nda bulunan Aydın Doğan Salonu'nda basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Vural, PTT 1. Lig play off final maçı öncesinde Mersin İdmanyurdu'ndan ayrılması, bunun nedenleri ve sonrasında yaşananlar hakkında bilgi verdi.

Bugüne kadar Türkiye'de 23 takımda görev yaptığını belirten tecrübeli teknik adam, Birçok takımda çalıştım. Her zaman çalışma azmi ve hırsımı göstermişimdir. Zor durumda bulunan Mersin İdmanyurdu'ndan teklif gelince kabul ettim. Ancak bu süreç içinde hep futbolcuların 'Paramız ödenmezse antrenmana çıkmayız' tehdidi ile karşılaştım. Ben kendi kişisel çabalarımla oyuncuların paralarının ödenmesi için başkan, yönetim kurulu, vali, belediye başkanı ile görüşmeler yaptım. Final maçının oynanacağı tarihe kadar da futbolculara ciddi anlamda bir ödeme yaptırdım dedi.

En son yaşanan krizde futbolcuların Paralar ödenmezse antrenmana çıkmayız dediğini ifade eden Vural, Takım kaptanları Ali Tandoğan ve Nurullah Kaya gelip bana 'para verilmezse antrenmana katılmayacağız. Biz bu paraların bize ödeneceğine inanmıyoruz' dediler. Ben burada bu oyunculara yaptıklarının doğru olmadığını anlatmaya çalıştım. Ancak sonrasında aynı otelde bu defa kulübün çalışanları da antrenmana çıkmayız demeye başladılar. Bunlar yaşanırken ben ve ekibim bir mizansel yapıp otelden ayrıldık. Ayrılırken yöneticilere bu sorunu çözün dedim. Ancak sonrasında yönetim eyvah hoca kaçıp gitti demeye başladı. Hatta oyuncularıma da 'Hoca bizden alacaklarını istedi hakaret etti' demişler. Oyuncularda 'sezon başında takımın başında olan Hakan Kutlu bize final maçını oynatsın' demişler. Neden böyle davrandılar bilmiyorum. Bu arada göğsümde sıkıntı oldu hemen Apar Topar muayene için İstanbul'a geldim. Sonrasında yönetim kurulu sözleşmemi fesih kararı almış. Paramı alamadığım için fesih kararı alındığı belirtiliyor. Ancak bu arada antrenmana çıkmayan oyuncuların ne olduysa sonradan antrenmana çıktığı benim için de antrenmanda olmadığım noterle tespit ettirilmiş. Arkamdan işler çevrilmiş. Bizim ekip olarak hiçbir zaman alacaklarımız ödenmezse kenti terk eder gideriz yaklaşımımız olmamıştır. Takımla final maçına çıkacak birisi neden böyle yapsın ki. Paramızı alamadığımız için kulübü yarıda bıraktığımız iddiası benim tarafımdan kabul edilemez.

 

ARKAMDAN HANÇERLENDİM

Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdmanyurdu takımının oyuncularını ve yöneticilerini başarılarından dolayı kutladığını belirten tecrübeli teknik adam, Ben futbolcularım paralarını alsınlar diye onların muhasebecileri gibi çalışmama rağmen arkamdan hançerlendim diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü; Final maçı sonrasında ismimi dahi ağzına almayan tüm futbolculara, ben canımla uğraşırken gerçekle ilgisi olmayan asılsız iddialarla sözleşmemi feshederek kamuoyuna yanlış bilgi veren başkan ve yönetim kurulu üyelerine hakkımı helal etmiyorum. Ben bu mesleğe devam edeceğim. İnşallah bu kişilerle aynı çatı altında bulunmak istemiyorum. Allah beni bu insanlarla tekrar karşılaştırmasın.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2014, 21:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195