Title of a News Article

Arslan, 'istikrar sürecek'

Arslan, 'istikrar sürecek'
banner206
Şanlıurfalı İş Adamı Anı Süt Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Arslan, 24 Haziran genel seçimlerine ilişkin bir açıklama yaparak, Reisi Cumhurun tekrar seçilmesiyle İstikrarın süreceğini söyledi.

24 Haziran Pazar günü. Yanı 2 gün önce yapılan ve tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinden zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı canı gönülden kutladığını dile getiren İş Adamı Anı Süt Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Arslan, yaptığı açıklamasında şunları söyledi;

"Türkiye'nin kaderini belirleyen bir seçim sürecinden geçtik. 16 yıllık serüven, vermiş olduğumuz desteklerle devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu ülke adına yaptıklarını hiç bir zaman inkar edilemez yok sayamayız. Seçimden seçime belki de destek veriyoruz. Ülkenin ekonomi, kalkınma ve güç sahibi olma yolunda çok kısa zamanlarda Dünyada sözü geçen bir ülke konumuna gelmesi, dik duruşunun en somut göstergesidir. İstikrarın sürmesi ve geleceğimizin daha aydınlık olması için çalışmalarını sürdüren Türkiye Cumhuriyeti İlk Başkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı canı gönülden kutluyorum."

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2018, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195