Title of a News Article

Arslan’ın Güvenç’ten haklı talebi

 Arslan’ın Güvenç’ten haklı talebi
banner206

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’ten Karaköprü-Evren Sanayi çevre yolunun yapılmasını istedi.

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç ile birlikte Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan’ı ziyaret etti. ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin ve ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim iletmiş’in de hazır bulunduğu toplantıda; Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Güvenç ve ekibine yaşadıkları sıkıntıları ve bazı taleplerde bulundu. Arslan, öncelikle 1 veya 1 buçuk yıla kadar Karaköprü-Evren Sanayi çevre yolunun yapılmasını isteyerek, bu yolun bitirilmesi durumunda hem kent trafiğinin rahatlayacağını hem de sanayiye ulaşımın kolay yapılacağını kaydetti.

Toplantı hakkında Urfastar’a açıklamada bulunan Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Evren Sanayide çalışan işçilerin konut sıkıntısını yaşadığını ve esnafın işyeri ihtyacı bulunduğunu belirterek, “Artık sanayimizin büyüme talebi var. Eskiden esnaf buraya gelmek istemezdi ama artık esnaflarımız buraya ilgi gösteriyor. Bundan dolayı işyeri sıkıntımız bulunuyor. Bunları Başkanımız Celalettin Güvenç ve ekibine aktardık. Ayrıca çevre yolunun bitirilmesini istedik. Toplantımız olumlu geçti. Bu taleplerimizle ilgili Sayın Başkanımızdan güzel haberler bekliyoruz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195