Title of a News Article

Artan trafik kazaları kurban kestirdi

 Artan trafik kazaları kurban kestirdi
banner206

Şanlıurfa Emniyeti, son 6 ayda artan trafik kazaları nedeniyle 4 kurban kestirdi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı’nın talebiyle son 6 ay içerisinde meydana gelen trafik kazalarında 3 polisin vefat etmesi nedeniyle kaza ve belalardan korunmak için 4 kurban kesildi.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende yapılan duaların ardından alınan 4 koyun sırayla kesildi. Emniyet Müdürü Pınarbaşı’nın yanı sıra emniyet müdür yardımcıları, şube müdürler, amir, komiser ve polislerin katıldığı törende sokakta görev yapan motorlu ve araçlı polis ekipleri de katıldı. Kurban kesimin ardından ekipler, Emniyet Müdürü Pınarbaşı’nın "Allah'a emanet olun" sözünün ardından görevlerinin başına hareket etti.

Tören sonrası kısa bir açıklama yapan Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı, göreve başlamasının ardından geçen 6 aylık süreçte 3 polis memurunun trafik kazasında şehit olduğunu ifade etti. Pınarbaşı, ekiplerin bölgede birçok asayiş olayında gösterlen başarılı çalışmalara rağmen trafik kazalarında yaşanan acıya dikkat çekerek, mesai arkadaşlarının kaza ve beladan korunması dileğiyle kurban kestiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2014, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195